AYSİAD üyelerine büyük fırsat

DENİZLİ

Pandemi’de üyelerine büyük kolaylık sağladıklarını ifade eden Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mahmut Catlık firmalara en az 3 yabancı dil bilen eleman ihtiyaçlarını yurt dışından kazandırabileceklerini ifade etti.

AYSİAD ile AIESEC arasında imzalanan protokol kapsamında yurt dışından Denizli’de bulunan firmaların elaman personel ihtiyaçlarını karşılmak adına büyük adım atıldı.

Yapılan protokolün Denizli’de firmalarda eleman sıkıntısını çözeceğini ifade eden Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mahmut Catlık AYSİAD ve AIESEC arasında imzalanan protokol kapsamında AYSİAD üyesi olan şirketler en az 3 yabancı dil bilen ihtiyaçlarına uygun, yerli ve yabancı personeli uygun bir maliyet ile bünyesinde bulundurabileceklerdir” diye konuştu

AYSİAD ÜYELERİNİN HER DAİM YANINDA

AYSİAD üyelerinin sıkıntılarını her daim çözmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Catlık Firmalarımızın sıkıntısı olan elaman ihtiyaçlarını hertürlü çözdüklerini belirterek yaşanabilecek sıkıntılarıda yapılan protokol ile şu şekilde çözüme kavuşturdu. 1-Asgari ücret düzeyinde maaş 2-Asgari ücret düzeyinde sigorta 3- Oturma ve çalışma izinleri ücretsiz 4- İstediğiniz meslek dalında istediğiniz dilleri bilen adayları kendiniz mülakata alma fırsatı AYSİAD üyelerine sunulacaktır” diye ifade etti.

FİRMALARA YURT DIŞI KAYNAKLI ÇALIŞAN İSTİHDAMI SAĞLAYACAĞIZ

Firmaların yurt dışı kaynaklı çalışma elamanlarını istihdam sağlayarak çözeceklerini belirten Catlık, “Özellikle ithalat ve ihracat yapan firmalarımızla alakalı kendi alanında yetişmiş, iş deneyimi olan yabancı uyruklu personel iş istihdamı bu projenin temel amaçlarından biridir. Bu istihdamı sağlayacak ve ihtiyacınız olan meslek dalından en az üç yabancı dil bilen, personel, mühendis, pazarlamacı, öğretmen, bilgi teknolojileri vb. meslek erbabı kişileri AYSİAD üyesi işletmelerimize kazandırmak amaçlı oluşturduğumuz bir projedir. Sizde sektörünüzde iki adım öne çıkabilirsiniz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.