Babadağ bu fotoğrafları konuşuyor Başkan Ali Atlı İYİ Parti’ye mi geçti?

DENİZLİ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın sosyal medyada paylaşımları Babadağ’da CHP’de umduğunu bulamayan Atlı’nın İYİ Parti’ye mi geçti sorularını akıllara getirdi.

CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar Babadağ’da gündem yarattı. Başkan Atlı’nın CHP ilçe teşkilatıyla arasının bozuk olduğunu her program ve açılışlarda İYİ Parti’li yöneticilerle birlikte fotoğraf paylaşması CHP’li Belediye Başkanı Atlı İYİ Parti’ye mi geçti sorularını akıllara getirdi.

Geçen hafta Babadağ’da neler oluyor Ali Atlı İYİ Partiye’mi geçiyor başlıklı yazımızı herhangi bir yalanlama ya da bununla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bu sefer sosyal medyada paylaştığı resimlerle gündeme oturdu. CHP ilçe yönetimiyle aralarının kötü olduğu Babadağ’da başkan Atlı’nın her açılışa veya programlarda İYİ Parti’li yöneticilerle yer alması fotoğraf paylaşması Babadağ’da gündem haline geldi. Babadağ’da İYİ Parti ilçe binasının açılışına katılan Başkan Atlı İYİ Partili yöneticilerle fotoğraf çeken ve bunları sosyal medyada paylaşan başkan Atlı’nın İYİ Parti’ye mi geçti sorularını akıllara getirdi. Bizlerde gazeteci olarak buradan Başkan Ali Atlı’ya soruyoruz Başkanım İYİ Parti’ye mi geçtiniz?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.