Başkan Ali Çetin’i restoranda darp ettiler

DENİZLİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin yemek yediği bir restoranda yemek yediği sırada bir grup tarafından saldırıya uğradı. Olay anında polis ekipleri başkan Çetin’i koruma altına aldığı olayda Başkan Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizlispor’da sular durulmuyor. Kongrede aday çıkmayan ve kayyuma doğru sürüklenen kulüpte başkana yönelik bir darp olayı yaşandı. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’e bir grup taraftar saldırarak darp etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Denizlispor Kongresinde mevcut başkan Ali Çetin başta olmak üzere yönetime talip çıkmadı. Kayyuma doğru sürüklenen kulüple ilgili flaş bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz yıllarda da Fethiye’de darp olayına karışan ve kamuoyuna yansıyan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, dün gece Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesi'nde bir restoranda yemek yediği sırada bir grup tarafından saldırıya uğradı. Darp edilen Ali Çetin, bölgeye gelen polis ekiplerince koruma altına alınarak hastaneye götürüldü. Başkan Çetin, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.