Benzin ve otogaza bir zam daha! Litresi 28 TL’yi aşacak (11 Haziran 2022 güncel akaryakıt fiyatları)

DENİZLİ

 Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. İç piyasada dolar kurunun yükselmesi ise akaryakıt fiyatlarını ateşledi. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren benzine 2,18 lira, otogaza ise 54 kuruş zam bekleniyor. Peki benzin ve motorine zam var mı? Benzine zam gelecek mi? Otogaz ne kadar? 10 Haziran 2022 Cuma günü benzin, motorin ve mazot ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Küresel piyasalarda Brent petrol fiyatının artması ve döviz kurunda yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını vurdu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 2,18 TL, otogaza (LPG) ise 54 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Benzin ve otogaza zam var mı? 10 Haziran 2022 Cuma günü benzin, otogaz ve motorin ne kadar, kaç TL? 

BENZİNE ZAM GELİYOR!

11 Haziran Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzine 2,18 TL zam gelecek.

OTOGAZA DA ZAM GELİYOR

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogaza (LPG) ise 54 kuruş zam bekleniyor. 

BENZİN GELEN ZAM SONRASI 28 TL’Yİ AŞACAK 

İstanbul'da bugün güncel fiyatlar şu şekilde; benzinin litresi 26 lira 23 kuruştan satışa sunuluyor. Son zammın ardından motorin fiyatları da 27.89 TL'den satılıyor. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle benzin ve LPG'ye bu gece yeni bir zam bekleniyor.

EN SON ÇARŞAMBA GÜNÜ ZAM GELMİŞTİ 

Bu gece yapılacak zammın ardından benzin fiyatları 28 TL sınırını aşacak. 28.41 TL'den satılacak benzin adım adım 30 TL sınırına yaklaşıyor. Son olarak Çarşamba günü motorine 1.93 TL zam gelmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.