Denizli CHP vekil adayının yaptığı propaganda olay oldu! "Bu telefon numaralarına nasıl ulaştınız?"

DENİZLİ

Gelecek Partisi’nin CHP listesinden gösterilen milletvekili adayı Sema Silkin Ün’ün yaptığı propaganda tepkiyle karşılandı.

Seçimlere 3 gün kala yaptığı propaganda ile gündeme gelen Gelecek Partisi’nin CHP listesinden gösterilen milletvekili adayı Sema Silkin Ün’ün vatandaşları arayarak sesli mesaj bırakması Denizli halkı tarafından tepkiyle karşılandı. 

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için yapılacak seçimlere 3 gün kala yapılan propagandalara bir yenisi eklendi. Gelecek Partisi’nin CHP listesinden gösterilen milletvekili adayı Sema Silkin Ün’ün 0258 542 03 58’li numaradan vatandaşlara sesli mesaj bırakması halk tarafından tepkiyle karşılandı. Hem seçim yasaklarına hemde Kişisel Verileri Koruma kanuna aykırı olan propagandanın suç olduğunu belirten vatandaşlar vekil adayının numaraları nerden bulduğu ise ayrı bir muamma olduğunu ifade ettiler.

BU KADAR NUMARAYA NASIL ULAŞTINIZ
Seçim yasaklarının olduğu zamanda bu kadar kişinin telefon numaralarına nasıl ulaştığı bilinmezken Kişisel Verileri Koruma Kanunuda hiçe sayan Sema Silkin Ün’ün suç işlediği bu suçtan dolayı dava açacaklarını belirten vatandaşlar siyasetin böyle şeylere malzeme edilmesini yanlış olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar (1)

Ali 13 Ay Önce

Aynı aramaları iktidar parti il başkanlığı da yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.