Denizli'de hafta sonu yapılacak olan  Zeynep Casalini ve İrem Derici konserleri ertelendi

DENİZLİ

Kale’de hafta sonunda gerçekleştirilecek olan festivaldeki konserler ertelendi.

Denizli’de şehit uzman çavuş Kemal Özek’in acı haberiyle Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyelerinin hafta sonu etkinlik ve konserleri ertelemesinin ardından bir erteleme kararı daha Kale’den geldi. Kale’de hafta sonunda gerçekleştirilecek olan festivaldeki konserler ertelendi. Festival ise yapılacak.

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonunda Zap vadisi içerisinde bölücü terör örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği hain saldırıda Denizlili Uzman Çavuş Kemal Özek ile 5 silah arkadaşı şehit düştü. Acı haberin ardından Buldan Belediyesi hafta sonunda yapılacak olan Dokuma Festivalini, ay sonunda yapılacak olan Yenicekent Festivalini ve 4 Eylül kutlamalarındaki konser etkinliğini iptal etmişti.

Büyükşehir Belediyesi hafta sonundaki konserleri, Merkezefendi Belediyesi ise Ornaz Vadisi Şenliklerini erteleme kararı almıştı. Bir erteleme kararı da Kale Belediyesi’nden geldi. Belediye tarafından hafta sonunda düzenlenecek olan 27. Geleneksel Kale Biber Festivali, Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri kapsamında 11 Ağustos Cumartesi günü Zeynep Casalini ve 12 Ağustos Pazar günü düzenlenecek olan İrem Derici konserlerini ertelendiğini açıkladı. Kale Biberi yarışması ve yağlı pehlivan güreşleri ise planlandığı gibi düzenlenecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.