Denizli'de havalar ısınıyor, 35 dereceyi görecek! İşte Denizli haftalık hava durumu raporu

DENİZLİ

Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 22 Haziran 2023 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yağış geçişlerinin terk ettiği Denizli sıcaklıklar 35 dereceye kadar çıkacak. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunda şehir genelinde hafta sonu da etkili olan yüksek sıcaklıklarA karşı uyarı yaptı. İşte detaylar…

Haftanın dördüncü gününe 19 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Bugün sıcaklık en yüksek 32 dereceye kadar çıkacak.

30 DERECE ÜZERİ SICAKLIKLAR GELİYOR

Meteoroloji tarafından hazırlanan yeni hafta hava tahmin raporunda termometreler hafta sonuna kadar 30 derece üzerine çıkarak gün içerisinde bunaltıcı bir seviyeye geliyor.

Haftanın son iş gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 20 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 22 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 35 dereceyi gösterecek.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 35 dereceyi gösterecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 35 dereceyi gösterecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.