Denizli'de rekor ikramiyenin çıktığı bayiye vatandaş akın etti

DENİZLİ

13 Eylül'de gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 212 milyon liralık rekor ikramiye Denizli'de yaşayan bir talihliye isabet etti. İkramiyenin kime çıktığı ise merak konusu olurken vatandaşlar kuponun yatırıldığı bayiye akın etti.

Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun, Denizli'de bulunan bir bayiden yatırıldığı açıklandı. Kuponun Denizli'de yatırıldığının duyulması, kentte heyecana neden oldu.

BAYİ TABELASINA YAZDILAR

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde kuponun oynandığı bayinin işletmecisi Emrah Onaç, işletmenin tabelasına "212 milyon lira bayimize çıkmıştır" yazısı astı. Onaç, rekor ikramiye isabet eden kuponun kendi iş yerinde yatırıldığı için büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

İKRAMİYENİN ÇIKTIĞI BAYİYE AKIN

İkramiyenin bayiden çıktığını öğrenenler, sabah saatlerinden itibaren dükkana akın etti. İkramiyenin sahibi talihlinin kim olduğunu merak konusu olurken talihliyi merak edip bayiye gelen Hüseyin Tungut ise "En azından memleketimize inşallah faydalı bir iş yaparlar. Ben de sürekli buradan oynuyorum ama arkadaşımız şanslıymış. Hayırlısı olur." diye konuştu.

BÜYÜK İKRAMİYE BU SAYILARA ÇIKTI

Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi; 9, 12, 20, 25, 41, 89 sayılarına isabet etmişti. Talihlinin, Milli Piyango tarihindeki bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 212 milyon 285 bin 211 lirayı kazandığı duyurulmuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.