Denizli dikkat yağış geliyor

DENİZLİ

Meteoroloji Denizli için 31 Ekim 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olması beklenirken termometreler en yüksek 27 dereceyi gösteriyor.

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre bugün için sıcaklık açıklaması gelirken, bugün için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar… Haftanın ikinci iş gününe 17 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra ise gök gürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor.

Haftanın ikinci iş gününe 17 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra ise gök gürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor.
SICAKLIK DÜŞMÜYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de termometreler 27-30 derece seviyelerinde seyrederken sağanak yağış için gün verilecek uyarı geldi.

 Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken yer yer sağanak yağış etkili oluyor ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 24 dereceyi gösterecek.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece olması bekleniyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.