Denizli dikkat Yağışlar geri geliyor

DENİZLİ

Meteoroloji Denizli için 22 Kasım 2023 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı.

Şehir genelinde gün boyu çok bulutlu bir gökyüzü hâkim olurken öğleden sonra yağış etkili olması bekleniyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları
Meteoroloji’nin 5 günlük yeni hava tahmin raporuna göre Denizli’de sıcaklık yükselişe geçse de yeniden gün verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar… Haftanın üçüncü iş gününe 8 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra sıcaklık 19 dereceye çıkıyor. Öte yandan Sağanak yağış geçişleri etkili olması bekleniyor.

 SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de hafta sonu yaşanan dondurucu soğukların ardından sıcaklık yeniden yükselişe geçse de bugünden itibaren sağanak yağış geçişleri yüzünü göstermeye başlayacak.

 Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü birlikte 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

 Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 9 dereceyi gösterirken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek 20 derece seviyelerinde olacak.

 Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklığı 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yer yer sağanak yağış geçişleriyle en yüksek termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yağmur geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 16 derece seviyelerini gösteriyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.