Denizli Kayak Merkezi nerede? Denizli Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? 

DENİZLİ

Denizli Kayak Merkezi, yeni sezonun açılmasının ardından ziyaretçi akınına uğruyor. Ege Bölgesi’nin en büyük ve modern kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi bölge halkının adeta kış turizm merkezi olarak öne çıkıyor. Peki Denizli Kayak Merkezi nerede? Denizli Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir?

Denizli Kayak Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve kış turizm sezonunun açılması sonrası Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi haline gelen bir kayak tesisi oldu. 

Denizli Kayak Merkezi’nde özellikle hafta sonu kar keyfinin yanı sıra ve kayak ve snowboard yapmanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar Denizli Kayak Merkezi’ne akın ediyor. 

Özellikle sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar sonrası, kayak tesisine gelmek isteyen vatandaşlar Denizli Kayak Merkezi hakkında araştırmalar yapmakta. Peki Denizli Kayak Merkezi nerede? Denizli Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? Detaylar haberimizde...

DENİZLİ KAYAJ MERKEZİ'NE NASIL GİDİLİR?

Denizli merkeze 75 kilometre uzaklıkta Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi’ndeki 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi, en uzunu 1700 metre, ikincisi 1500 metre, üçüncüsü ise 700 metrelik mekanik tesislerle amatör ve profesyonel kayakçılara hizmet veriyor. 

Özel aracı ile gelmek isteyenler için; Tavas, Nikfer yolu. Denizli’ye 85 km. Tavas’a 39 km. Nikfer’e 14 km. Antalya, Muğla, Burdur, Denizli kavşağında. Denizli Havaalanına 141 km. Muğla 147 km. Aydın 209 km, Antalya 264 km, Fethiye 246 km, Dalaman 256 km, Davraz (Isparta) 219 km’dir.

*Kayak Merkezimize, Denizli ili Tavas İlçesinin Nikfer Mahallesinden itibaren yönlendirme tabelaları ile rahatça gelebilirsiniz.
Nikfer-Denizli Kayak Merkezi Arası yol uzaklığı 14 km.dir. 

Kayak Merkezimize kendi imkanları ile servis kullanarak ulaşmak isteyenler aşağıdaki telefon numaraları ile iletişime geçebilir.

Nikfer Koop Taşımacılık AŞ İletişim numaraları:
Nikfer Durak: 0258 622 59 58
Nikfer Durak: 0546 622 59 58
Denizli Otogar: 0544 622 59 58

Denizli Kayak Merkezi'nden dönüş, 15:00 - 16:00 - 17:00 saatlerinde yapılmaktadır. 

Merkezde 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Alt yapısı ve günü birlik tesisi ile ziyaretçilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede bulunan Denizli Kayak Merkezi, topoğrafik yapısı ve karın özelliği ile kayak yapmak için büyük avantaj sağlıyor. 

Yamaç yönelimi (Kuzey - Kuzey Batı), toz ve kristal kar bakımından karın niteliği uygun kriterlere sahip Denizli Kayak Merkezi’nde 1. etap kayak alanı 487 hektar olduğu belirtilirken, bölgenin snowboard için mükemmel bir alanda bulunduğu ifade ediliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.