Denizli korkunç kaza Dede ile torunu yanan araçta hayatını kaybetti

DENİZLİ

Denizli’de meydana gelen kazada takla atarak şarampole yuvarlanan araçta sıkışan dede ve torun korkunç bir şekilde yanarak can verdi.

Alınan bilgilere göre İlçesi, Tekke Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere ifadesine göre, Ramazan Mermer (65) idaresindeki otomobil virajı alamayarak savruldu. Savrularak şarampole devrilen araç bir anda alev almaya naşladı. Araçta bulunan Mukaddes Mermer kendi imkânları ile araçtan çıkmayı başarırken dedesiyle aynı adı taşıyan küçük Ramazan, araçta mahsur kaldı. Dede ile torunun adları ve kaderleri aynı oldu. Yanan araçta mahsur kalan dede ve torun olay yerine çağrılan itfaiyenin yangını söndürmesinin ardından ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Savcının ilk olay yeri incelmesinin ardından cenazeler Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. olan anne Mukaddes Mermer tedavi edilmek üzere Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (1)

A. Akkuş 4 Ay Önce

Haberi yazan arkadaş yazdığını hiç kontrol etmeden göndermiyorsa bir daha yazmasın. Bu kadar baştan savma bir yazı olmaz. Okura saygı lütfen.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.