Denizli Teleferik ücreti ne kadar? Denizli Teleferik nerede, nasıl gidilir? Denizli teleferik çalışma saatleri 2021

DENİZLİ

Denizli’nin muhteşem manzarasını kuşbakışı olarak seyretmek ister misiniz? Sorumuzun cevabı evet ise büyükşehir belediyesi teleferik seferleri ile bu muazzam doğaya tanıklık etmenizi sağlıyor. Peki, Denizli Teleferik nerede, nasıl gidilir? Denizli Teleferik ücreti ne kadar?

Denizli Teleferik ücreti ne kadar? Denizli Teleferik nerede, nasıl gidilir? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Denizli’ye gidince yapılabilecek en güzel aktivitelerden birisi de teleferiğe binerek, Denizli’yi 1400 metre yükseklikten izlemektir. Biz de Bağlarbaşı Yaylası’nda bulunan Denizli Teleferik ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik…

DENİZLİ TELEFERİK NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Denizli Teleferik’e ulaşmak için Denizli otobüs terminali yanındaki 22-T numaralı otobüse binmeniz yeterli. Münibüslere ulaşım sağlamak içinse Pamukkale Üniversitesi Hastanesi- Yeniyol minibüsleri sizleri teleferiğin olduğu yere kadar ulaştırmaktadır.

Özel aracınızla gitmek isterseniz merkezden Muğla-Antalya tarafına doğru 6-7 dakikalık bir yolculuktan sonra Bağbaşı mevkisinde tabelalar sizi adrese yönlendirebilir. Denizli teleferik’te 300 araçlık ücretsiz otopark bulunmaktadır.

DENİZLİ TELEFERİK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021

Hafta içi 10:00- 21:00 saatleri arasında; hafta sonu ise 09:00-21:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

DENİZLİ TELEFERİK ÜCRETİ NE KADAR?

Denizli teleferikte öğrenci ve tam için 10 TL ücret ödenmektedir. 0-5 yaş arası ücretsiz. Biletlerinizi alt istasyonda nakit bir şekilde alabilirsiniz. Dönüş için ise hiçbir ücret ödemeden alt istasyona inebilirsiniz.

Kredi kartı geçerli değildir. Hatalı biletler değiştirilir. Bebek arabası ve bisikletler binebilir. Bisikletlerden (öğleye kadar) ücret alınmamaktadır. Yolcularla aynı kabine konmaktadır.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.