Denizli’de bıçaklı kavga

DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iddiaya göre kız arkadaşına yan gözle baktığı için Afganistan uyruklu genci kolundan ve bacağından bıçakladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda Afganistan uyruklu Amir G., çıkan tartışmada Onur T. tarafından bıçaklandı. Alkollü olan Onur T.'nin, Amir G.'yi kız arkadaşına yan gözle baktığı için bıçakladığı belirtildi.

Olay öğlen saatlerinde Denizli'nin Pamukale İlçesi Fesleğen Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta yürüyen Onur T. yanındaki kız arkadaşı Canan B.'ye yan gözle baktığını ileri sürdüğü Afganistan uyruklu Amir G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Onur T. Amir G.'yi yanındaki bıçakla kolundan ve bacağından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hasstanesi'ne kaldırılan Amir G. tedaviye alındı. Olayın ardından kaçan Onur T. ve kız arkadaşı Canan B. kısa süre içinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Alkollü oldukları anlaşılanve ayakta durmakta güçlük çeken Onur T. ve Canan B. kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.