Denizli’de böyle düğün görülmedi

DENİZLİ

Denizli’nin önde gelen aşiretlerden Kaya aşiretinin Bahattin Kaya’nın iş adamı oğlu Muhammet Kaya hayatını Aslı Koç ile birleştirerek dünya evine girdi.

Denizli’nin tanınmış aşiretlerinden Kaya aşiretinin önde gelenlerinden Bahattin Kaya’nın mütahitlik yapan oğlu iş adamı Muhammet Kaya yapılan görkemli bir düğün töreni ile hayatını Aslı Koç ile birleştirdi.

Görkemli düğüne Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.

Kayalar Düğün salonunda yapılan düğünde genç çiftin nikâhını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizlispor Başkanı Mehmet Öz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İş adamı Sıraç Özay ve damadın kardeşi iş adamı Hamza Kaya nikâh şahitleri oldu. Genç çiftin nikâhını kıyan Osman Zolan genç çifte mutluluklar diledi.

HALAY SALONA SIĞMADI

Genç çiftlerin düğününe yaklaşık 5 bin kişi katılırken çekilen halaylarla davetliler salona sığmadı. Düğünde damada binlerce dolar atılırken ses sanatçısı doğulu sanatçı Burhan Toprak gelen davetlileri coşturdu.

Yorumlar (3)

Ferdi günüç 2 Yıl Önce

Denizlide ne kadar çok kürt aşiret var Devlet takip etmeli bunları.

. 2 Yıl Önce

Takip edilmesi gereken durum nedir ?

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Tebrik ederim gençleri ❤️

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.