Denizli’de dolu yağışı feci kazaya sebep oldu 1 ölü 1 yaralı

DENİZLİ

Denizli’nin Çivril içesinde aniden bastıran dolu yağışı feci kazayı birlikte getirdi. Seyir halinde olan aracın şoförü direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çıkarak devrildi. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

Kaza Denizli’nin Çivril ilçesi Denizli çevreyolu Yamanlar girişinde meydana geldi. Çivril istikametinden Denizli istikametine seyir halinde olan araç direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çıktı.

Aynı anda Denizli istikametinden Çivril istikametine doğru gelen Hüseyin Tağcı idaresindeki 20 BAT 83 plakalı araç direksiyon hâkimiyetini kaybederek yan yattı. Araç metrelerce sürüklendi. Devrilen araca çarpmamak için hamle yapan başka bir kamyonet seyir halinde olan 34 CPC 544 plakalı araca çarparak refüje sıkıştırdı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Çivril Devlet Hastanesi'ne sev edildi. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Hüseyin Tağcı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralı Mehmet Derin ise tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.

Yorumlar (2)

Osman 2 Ay Önce

Direksiyon hakimiyetini araç kaybetmez söfor kaybeder. Kazalar araçların değil insanların suçudur

Fatih 2 Ay Önce

Mesela sobayı yakmak derken, sobayı mı içindekini mi yakıyoruz? Araç kendi kendine gitmiyor herhalde, onu kullanan bir şöför var elbet. Haberin başındaki özet kısımda "aracın şöförü" demişler zaten, devamında tekrar etmemişler. Yani kelimelere bu kadar takılmaya gerek yok. Haberin konusu okuyucuya aktarılmış. Ayrıca bu kazanın tek nedeni insan faktörü değil. Aniden bastıran dolu yağışından bahsedilmiş. Araçta da kusur olabilir. Tüm bunlar bir araya gelince kaza olma ihtimali de yükseliyor tabi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.