Denizli’de inanılmaz intihar Borsada kaybettiği paralar yüzünden canına kıydı

DENİZLİ

Denizli’nin Honaz ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 25 yaşındaki kayıp genç, kale surlarından atlayarak intihar ettiği belirlendi.

Olay, Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Yeni Mahale'de meydana geldi. Alınan bilgilere göre; ailesiyle birlikte Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan Gürkan Kelle'den (25) 2 gündür haber alamayan yakınları, polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından her yerde aranan kayıp genç, bugün mahalle sakinleri tarafından Yeni Mahalle sınırlarında bulunan Honaz Kalesi’nin surları dibinde hareketsiz halde yatarken bulundu. Surların dibinde bir erkek cesedi olduğunun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

İDDİA OYUNU VE BORSA’DA PARALARI KAYBEDİNCE YAŞAMINA SON VERDİ

Bir süredir İddia oyunu ve borsa ile uğraşan ve burada paraları batırdığı iddia edilen 25 yaşındaki Gürkan Kelle Honaz Kalesi’ne çıkarak kendini surlardan boşluğa bıraktı. Gürkan Kelle'nin cansız bedeni Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırılken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (2)

Mechul 6 Ay Önce

Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet mekan olur İnşaAllah

Musa 6 Ay Önce

Borsa intaharları artacak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.