Denizli’de inanılmaz intihar girişimi

DENİZLİ

Denizli'de PAÜ Hastanesi’nde görevli genç bir hekim ilaç içerek yaşamına son vermek istedi. Tedavi altına alınan genç doktorun durumu kritik.

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde pediatri asistanı olarak görev yapan 30 yaşındaki O.K.A. ilaç içerek yaşamına son vermek istedi.

Önceki gün genç hekim işyerine gelmeyince mesai arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı. Telefonu yanıt vermeyince de polise haber verdiler. Polis ekipleri genç hekimin kapısını çaldıysa da yanıt alamadı. Çilingir yardımıyla açılan kapıdan içeri girdiklerinde ise genç hekimin hareketsiz yattığını belirlediler. Olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. İlk muayenesinde hayatta olduğu anlaşılan O.K.A. hemen görev yaptığı hastane olan PAÜ Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada acil müdahale edilen genç hekim hayatta tutulmaya çalışılıyor.

Gece geç saatlerde psikolojik rahatsızlığı bulunan hastalarda kullanılan reçeteli bir ilaç olan ‘ritalin’den 60 adet içtiği ortaya çıkan O.K.A.’nın yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Durumunun kritik olduğu öğrenilen genç hekimin iki ay önce Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı geçerek pediatri asistanlığına geçtiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.