Denizli’de katliam gibi kaza 1’i ağır 3 yaralı

DENİZLİ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşanan korkunç kazada anne ve bebeği ölürken 1’İ ağır 3 kişi yaralandı.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Karahüyük Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti üç kişi yaralandı.

Alı9nan biligilere göre, Denizli’nin Acıpayam istikametinden, Yüreğil Mahallesi istikametine seyir halindeki Ömer Tozgun idaresindeki 48 AGB 816 plakalı otomobil, Kuyucak Köprüsü olarak bilinen noktada karşı yönden gelen 15 FE 677 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yoldan çıktı ve şarampole düştü. Meydana gelen üzücü kazada otomobil içerisindeki sürücü Ömer Tozgun, eşi Asiye Tozgun, çocukları Huriye ve Yusuf Poyraz Tozgun ile kayın biraderi olan Alperen Sarıoğlan yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Yaralılar için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine 4 ambulans sevk edildi. Kaza sonrası ağır yaralanan anne Asiye Tozgun ve bebek Huriye Tozgun ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Lakin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen anne Asiye Tozgun, bebek Huriye Tozgun kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ömer Tozgun, oğlu Yusuf Poyraz Tozgun ve kayın biraderi olan Alperen Sarıoğlan’ın tedavisinin devam ettiği belirtildi. Jandarma kazayla ilgili olarak tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (2)

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanları olsun İnşaAllah. Kederli ailelerine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşaAllah. Yaralılara Allah acil Şifalar ve uzun ömürler versin İnşaAllah.

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Anne ve bebeğin vefatı yüreğimi sizlatti. Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanları olsun İnşaAllah. Kederli ailelerine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşaAllah. Yaralılara Allah acil Şifalar ve uzun ömürler versin İnşaAllah.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.