Denizli’de neler oluyor Bir günde 4 intihar 2 şüpheli ölüm

DENİZLİ

Denizli’de bugün ardı ardına yaşanan olaylarda 4 kişi intihar ederken 2 kişinin de şüpheli ölümü Denizli’de neler oluyor dedirtti.

Denizli bugün art arda gelen intihar ve şüpheli ölüm haberleri geliyor. 20 yaşındaki Leyla Tekel’in hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Çal’ın İsabey Mahallesi’nde 21 yaşındaki Mustafa Demirhan kendini iple asarak yaşamına son verdi. 2 acı haberin ardından bir acı haberlerin 3 intihar haberi daha geldi. 

HAP İÇEREK İNTİHAR ETTİ  Denizli’nin Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi’nde meydana gelen olayda 36 yaşındaki Hasret Avcı intihar etti. Avcı’nın ilaç içerek intihar ettiği öğrenildi. Avcı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. 

KENDİNİ İPLE ASTI Bir acı haber de Pamukkale’nin Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 27 yaşındaki Mehmet Ali Çağ, evinde kendini iple asarak intihar etti. Çağ, saat 17’de kılınan cenaze namazının ardından Acıpayam’ın Gölcük Mahallesi’nde toprağa verildi. İntiharlarla ilgili polis ekipleri detaylı çalışma başlattı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDULAR
Deliktaş Mahallesi’nde ise Mehmet Şimşek (50) evinden gelen kötü kokular üzerine polis ölü buldu.
Denizli kent merkezinde aynı gün 4 kişinin ölü bulunması şaşırtırken, ölü olarak bulunan Hasret Avcı, Ufuk Şahbal, Mehmet Ali Çağ ve Mehmet Şimşek’in cansız bedenleri incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Olaylarla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.