Denizli’deki feci kazadan acı haber geldi Üniversite öğrencisi genç kız yaşam mücadelesini kaybetti

DENİZLİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 gün önce otomobilin çarptığı yayalardan Azra Ümmü Demirbaş, yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Azra Ümmü Demirbaş ve M.Y.B. isimli iki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaya metrelerce havaya uçtuktan sonra yola savruldu. Kazanın ardından iki yaya kanlar içerisinde ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

SÜRÜCÜ 1 SAAT SONRA YAKALANDI

Tedavi altına alınan iki yaralıdan biri olan M.Y.B. isimli yayanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazaya karıştıktan sonra kaçan otomobil sürücüsü ise yaklaşık 1 saat sonra otomobiliyle yakayı ele verdi. İfade işlemleri için sürücü karakola götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GENÇ KIZDAN ACI HABER GELDİ

Kazada ağır yaralanan Azra Ümmü Demirbaş ise kurtarılamadı. Genç kız, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Demirbaş'ın acı haberini Pamukkale Üniversitesi duyurdu. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "hayatını kaybeden üniversitemiz Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi.

Yorumlar (1)

Mustafa değirmenci 5 Ay Önce

Kazaya neden olan şahıs en ağır cezaya carptırılmalıdır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.