Denizli’deki feci motosiklet kazasında flaş gelişme Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

DENİZLİ

Denizli’de kullandığı motosikletin direksiyon hâkimiyetini kaybederek ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki sürücünün kaza anı ortaya çıktı. 

Kaza, 23 Kasım 2023 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi istiklal Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; motosikletiyle seyir halinde ilerleyen Rıdvan Başar (23), bir süre sonra motosiklet hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle yol kenarına savurulan Başar, kanlar içerisinde kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik polisleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Başar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Başar’ın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA BÖYLE YANSIDI

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde; Başar’ın motosiklet hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktığı ve yol kenarında bulunan ekmek kasalarına çarparak ilerlediği görüldü. Direksiyon kontrolünü tamamen kaybeden Başar’ın daha sonra ağaca çarparak durabildiği görüntülere yansıdı. Kazayla iligili tahkikat devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.