Denizlililer dikkat! Fırtına uyarısı geldi: 13 Aralık hava durumu

DENİZLİ

Mteoroloji'den alınan son bilgilere göre Doğu ve Batı Akdeniz'de yarın fırtına bekleniyor. Meteoroloji, Antalya ve Mersin için "turuncu"; Ankara, Eskişehir, Burdur, Isparta, Kırşehir, Kütahya, Uşak, Aksaray, Kırıkkale, Adana, Denizli, Hatay, Konya, Kahramanmaraş, Yozgat, Karaman ve Osmaniye içinse "sarı" alarm verdi. 

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Doğu ve Batı Akdeniz'de yarın fırtına bekleniyor. Meteoroloji, Antalya ve Mersin için "turuncu"; Ankara, Eskişehir, Burdur, Isparta, Kırşehir, Kütahya, Uşak, Aksaray, Kırıkkale, Adana, Denizli, Hatay, Konya, Kahramanmaraş, Yozgat, Karaman ve Osmaniye içinse "sarı" alarm verdi. Yarın ilk saatlerden itibaren Antalya'nın merkez ve doğu ilçeleri Serik, Manavgat ve İbradı'nda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak (51-100 kg/m2) olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de (Antalya Körfezi) rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği, etkisini de öğlen saatlerinde kaybedeceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'de ise rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına şeklinde esmesi, fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

2 KENT İÇİN "TURUNCU" 17 İL İÇİN "SARI" ALARM

Öte yandan yağış yarın da yurt genelinde etkisini gösterecek. Meteoroloji, Ankara, Eskişehir, Burdur, Isparta, Kırşehir, Kütahya, Uşak, Aksaray, Kırıkkale, Adana, Denizli, Hatay, Konya, Kahramanmaraş, Yozgat, Karaman ve Osmaniye içinse "sarı" alarm verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.