Denizlililer dikkat! Hafta sonu termometreler yükselecek (Denizli 5 günlük hava durumu)

DENİZLİ

Denizli'de soğuk havaların ardından sıcak hava hakim olacak. Özellikle hafta sonu termometreler yükselişe geçecek. Hafta sonu gezmek isteyen vatandaşlar Denizli'de hava nasıl olacak diye soruyor. İşte Denizli 5 günlük hava durumu 

Meteoroloji Denizli için hava tahmini raporunu yayımladı. 15 Şubat günü hava sıcaklığı 12'yı bulurken hafta sonu daha da yükselişe geçecek. İşte Denizli 5 günlük hava durumu

15 Şubat Çarşamba (bugün) 0 dereceyi gören Denizli genelinde sıcaklık 8 dereceye kadar çıkacak.

HAFTA SONU TERMOMETRELER YÜKSELECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde soğuk havaların ardından termometreler yükselişe geçiyor.

Yarın 16 Şubat perşembe için yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük eksi 1 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 12 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın son iş gününde 17 Şubat cuma Denizli'de sabah saatlerinde hava sıcaklığı 1 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde de az bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 14 dereceyi ölçecek. 

Hafta sonunun ilk gününde ise 18 şubat cumartesi sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 2 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 14 derece olacak.

Hafta sonunun son gününde 19 şubat pazar sabah saatlerinde termometreler 4 derece olarak ölçülürken gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek 15 derece olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.