Denizli’nin en büyük kadın örgütü basın karşısına çıktı

DENİZLİ

Wheel Kulübü (Sevgi Çemberi Derneği) Türkiye’deki 14’nci şubesi Denizli’de kuruldu. Başkanlığını Özlem Urganlıoğlu yapan dernek basın karşısına çıktı.

Denizli’nin girişimci kadınları dernek kurdu, kent sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvadı. Uluslararası kadın kuruluşu olan Inner Wheel Kulübü (Sevgi Çemberi Derneği) Türkiye’deki 14’nci şubesini Denizli’de kurdu. Derneğin kurucuları arasında iş dünyasının başarılı girişimcileri yer aldı. Sosyal sorumluluk üstlenen dernek merkezine ‘Denizli’yi koydu. Kente hizmet etmek, kent sorunlarının çözüm ortaklarından olmak için harekete geçen kadınlar dernek başkanlığına Özlem Urganlıoğlu’nu getirdi.

DENİZLİLİ İŞ KADINLARI BİR ARAYA GELDİ

Kurucu yönetim kurulunda başkan yardımcılığına İrem Akdeniz Mutcalı ve genel sekreterliğe Dilek Çetin getirildi. Yönetim kurulu ise; Fatma Çelikkol Yavuzer, Mine Damgacı Yılmaz, Hilal Tütüncü, Feride Fakıoğlu, Demet Atilla, Dilek Mazanoğlu, Simge Çelikkol, Cansu Kabukçu, Esma Özkan, Gülşen Yarımca, Tuğçe Mercan Özhan, Meliha Saraç Ulubaş, Selda Özer, Saadet Yakı, Gamze Soylu, Burcu Keskin, Güliz Coşkun ve Esra Şahin isimlerinden oluştu.

KADINLAR OLARAK DENİZLİMİZE HİZMET ETMEK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Birlik beraberlik amaçlı kurulduğunu belirten Başkan Özlem Urganlıoğlu, “Amacımız demokratik laik sosyal ve etkin hukuk devleti anlayışı içinde birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Eğitim, sağlık, çevre ve benzeri sosyal konularda topluma yararlı hizmetler sunmak istiyoruz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızı ön planda tutan projeler geliştirmek, bu amaçla faaliyet gösteren kuruluşlarla işbirliği yapmak istiyoruz. Atamızın emaneti layık Cumhuriyetimize yaraşır aydın Türk kadınları olarak Denizlimize hizmet etmek en önemli görevimizdir” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.