Erzurum’da feci kazanın acısı Denizli’ye düştü 1 ölü 1’i ağır 3 yaralı

DENİZLİ

Denizli’den Ağrı’ya cenaze için giden 4 kişi Erzurum’da sürücünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Tekeş hayatını kaybederken üç kişide yaralandı.

Alınan göre Denizli’den Ağrıya cenaze için giden Hasan Tekeş yönetimindeki seyir halinde olan 20 ZR 017 plakalı araç Erzurum-Pasinler karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Feci kaza sonucu araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan diğer vatandaşlardan biri ağır üç kişide yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale ardından yaralıları hastaneye kaldırırken Hasan Tekeş’in cansız bedenini Erzurum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağrı’da bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için yola çıktıkları belirtilirken emniyet kemeri takmayan Hasan Tekeş’in otomobilden fırladığı belirtilirken Tekeş'in naaşı Denizli'ye uçakla gönderileceği ifade edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (4)

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanı olsun İnşAllah. Kederli ailesine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşAllah. Yaralılara Allah acil Şifalar ve hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin İnşAllah. Hayırlı akşamlar kardeşim

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Vefat edene Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanı olsun İnşAllah. Kederli ailesine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşAllah. Yaralılara Allah acil Şifalar ve hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin İnşAllah. Hayırlı akşamlar kiymetli Kardeşim.

Müge 2 Yıl Önce

Allah acılı ailesine peygamber sabrı versin

Ensar yıldırım 2 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.