Honaz’da Devecioğlu projelerini açıkladı Honaz için Biz Varız

DENİZLİ

Büyük Birlik Partisi Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu Honaz’a yapacağı projeleri açıkladı.

Honaz için biz varız sloganıyla yola çıkan BBP Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz için yapacakları projeleri açıkladı.

Devecioğlu’nun Projeleri şöyle

HONAZ’IN TÜM MAHALLERİNE KAMERAKURULACAK

Tüm mahallelerimize güvenlik kameraları, Alzheimer hastalarına ücretsiz takip cihazı, Tüm mahallelerimizin ilçe merkezine ulaşımı kolaylaşacak, Kiraz bayramı ve yağlı pehlivan güreşleri yeniden başlayacak, Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize ilk kayıt desteği sağlayacağız” diye konuştu.

MİLLET BAHÇESİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANLARIYLA DAHA GÜZEL HONAZ OLACAK

Millet bahçesi, sosyal ve kültürel alanlarıyla daha güzel bir Honaz olacağını açıklayan Turgut Devecioğlu, “Kapalı pazaryeri, modern mimari yapıya uygun Kurban pazarı ve geçici kesim noktaları Toki işbirliği ile konut üretimi yapacağız Yeni modern parklar ve yaşam alanları İnşaat yapı ruhsat harçları düzenlemesi, Belediye dükkan kiraları aylık ödenecek ve uygun hale gelecek” dedi.

BELEDİYE HİZMET BİNALARI TÜM BİRİMLERLE AKTİF OLACAK

Belediye hizmet binası tüm birimleriyle aktif hale geleceğini açıklayan Turgut Devecioğlu, “Kreş ve gündüz bakımevleri ücretsiz olacak, Dörtyol mevkisi düzenlenerek yeni işyerleri yapılacak Mermer fabrikaları bölgesinde tüm yollar açılacak ve asfaltlanacak Pınarbaşı, Saklıgöl ve Kaklık Mağarası girişleri ücretsiz olacak Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize ilk kayıt desteği, Pınarbaşı, Saklıgöl ve Kaklık Mağarası girişleri ücretsiz olacak, Evde sağlık ve evde bakım birimini kuracaklarını belirten Devecioğlu, “Her yaşa hitap eden yaşam parkları yapacağız Mermer fabrikaları bölgesinde tüm yollar açılacak ve asfaltlanacak Kreş ve gündüz bakımevleri ücretsiz olacak Özel Gereksinimli öğrencilerimize burs Lise son sınıf öğrencilerimize burs vereceğiz” dedi.

FEN LİSESİ VE İMAM HATİP LİSESİ YAPILACAK

Fen Lisesi ve İmam Hatip Lisesi yapılacağını belirten Devecioğlu, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerimize ortaokul yapılacak Yaşlılarımıza sosyal yaşam alanı ve rehabilitasyon merkezi Gençlik Merkezi(Kütüphane, kafeterya, etüt salonu vb.) Ücretsiz yeni otopark alanları oluşturulacak Tam donanımlı kapalı spor salonu Afşinbey mahallesi İlkokula kavuşacak” dedi.

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE BURS

Lise öğrencilerine burslar sağlayacaklarını ifade eden Devecioğlu, “Sağlık merkezlerimiz desteklenecek Özel gereksinimli bireylerimize burs İbadethanelerimize temizlik ve bakım desteği İnşaat yapı harçları uygun hale gelecek” dedi.

TOKİ İŞBİRLİĞİ İLE SOSYAL KONUTLAR YAPACAĞIZ

Toki işbirliği ile sosyal konutlar yapacaklarını belirten Devecioğlu, “Küçük Sanaysiteleri yapacağız. Tüm evlerimiz doğalgaza kavuşacak, Cadde ve sokaklarımızın tamamı sıcak asfalta kavuşacak, Çamlık parkı ile mahallemiz nefes alacak, Demokrasi mahallemiz düğün salonuna kavuşacak, Döküm sahası yolunu asfaltla kaplayacağız” diye konuştu.

ÇİFTÇİLERİMİZE GÜBRE, TOHUM VE FİDE DESTEĞİ

Çiftçilerimize gübre, tohum ve fide desteği sağlanacağını dile getiren Devecioğlu, “Küçükbaş hayvanlar için mobil yıkama makinesi Sokak hayvanları barınak ve rehabilitasyon merkezi Flake tesisleri ve silaj paketleme makinesi, Bahçe, tarla ve ova yollarının bakımı ve yenilenmesi Mobil buğday ve tohum eleme makinesi desteği sağlayacağız” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.