KADEM’den PAÜ öğrencileri iftar

DENİZLİ

Ramazan ayının bereketiyle Kadın ve Demokrasi Derneği, KADEM Denizli İl Temsilciliği polis evinde Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine iftar programı düzenledi.

11 ayın Sultanı Ramazan Ayında Kadın Ve Demokrasi Derneği Kadem Denizli ilk temsilciliği polis evinde Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine iftar programı düzenledi. İftar vaktinin gelmesiyle yapılan duanın ardından iftarlar açıldı.

Ardından kürsüye çıkan Kadem Denizli Şube Başkanı Aysel Harktı, “Kurulduğu 8 Mart 2013 tarihinden bu yana kadının onuru ile yaşayacağı güvenli bir toplum ve adaletli bir gelecek inşa etmek için çalışan Kadem on beri yıldır varoluşta eşitlik adalet inancıyla çalışmaya devam etmektedir. Kadem büyük bir aile ve gittikçe büyüyen bir ailemiz var elhamdülillah gençlerimizle üyelerimizle gönüllerimizle her daim yanımızda olan tüm arkadaşlarıma gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her yıl oldu gibi bu yılında maddi manevi değerini bize esirgemeyen iş insanı Avukat Mehmet Hark'tı 'ya teşekkür ediyorum. Rabbim hayrını kabul etsin inşallah. Huzur, barış, sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle Ramazan Bayramız Mübarek olsun. Gönül soframızda bizimle olduğu için teşekkür eder saygılar sunarım” diye konuştu. Konuşmaların ardından iftar programı çeşitli etkinliklerle devam etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.