Karayolunda korkunç kaza 2 ölü, 2 yaralı

DENİZLİ

Muğla'nın Ortaca ilçesi meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Denizlili Yüksel Yertürk ve arkadaşı Sabri Bağcı hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.

Kaza, Muğla’nın Ortaca ilçesi Ortaca - Dalyan yolu üzerinde Okçular Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Ortaca istikametinden Dalyan Mahallesine seyir halindeki Yüksel Yertürk (52) yönetimindeki 48 RL 489 motosiklet ile T. C. K. idaresindeki 48 AAZ 529 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosikletin sürücüsü Yüksel Yertürk ve arkasında yolcu olarak bulunan Sabri Bağcı (46) yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil ise şarampole devrildi. İhbar sonrası olay yerine Jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Yertürk ve yolcu Bağcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya savrulan otomobilin sürücüsü T. C. K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan R. Ü. yaralı olarak Ortaca’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Feci kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (1)

Çelik Daştan 2 Yıl Önce

Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanları olsun İnşaAllah. Kederli ailelerine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşaAllah. Yaralılara Allah acil Şifalar ve uzun ömürler versin İnşaAllah.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.