Meteoroloji açıkladı! Sağanak yağış geri geliyor

DENİZLİ

Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 25 Nisan 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Haftanın ikinci iş gününe 9 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra şehir genelinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleri etkili olmaya devam başlıyor. 

HAFTA BOYU YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde bugün öğle saatleri sonrası etkili olmaya başlayan sağanak yağış geçişleri hafta sonuna kadar sürecek.

Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış geçişleri etkili olurken termometreler 18 derece seviyelerinde.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 5 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde yer yer etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 18 dereceyi gösteriyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 5 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 17dereceyi gösterecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.