Meteoroloji, Denizli İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı

DENİZLİ

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de bugün öğleden sonra akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İç Ege için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Manisa illerinin doğusu, Denizli, Uşak'ın güneyi ile Muğla'nın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Denizli'ye Sarı Kodlu Uyarı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Denizli'ye yapılan sarı kodlu uyarıda, "Yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.