Pamukkale'de iğrenç görüntü

DENİZLİ

Denizli'de, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan muaf tutulan turistler, güneşli havada Pamukkale'nin keyfini çıkarırken, Polonya uyruklu olduğu iddia edilen bazı turistler ise Pamukkale'de çıplak gezerek iğrenç görüntüler oluşturdu.

Travertenleri, antik kenti ve şifalı sularıyla dünyaca ünlü, "Beyaz Cennet" olarak adlandırılan Pamukkale, pandemi kapsamında alınan tedbirler nedeniyle turistlere kaldı.

Bölgede etkili olan güneşli havayı fırsat bilen turistler travertenlerde gezip, güneşlendi. Polonya uyruklu olduğu iddia edilen iki turist ise Pamukkale'deki travertenlerin olduğu bölgede mayolarını çıkartıp fotoğraf çekildi. Pamukkale Mahallesi'ndeki yaşayan vatandaşlar ise bu görüntü karşısında rahatsız olduklarını dile getirdi. Turistler ise çekilen bu fotoğrafı sosyal medya üzerinden kendi hesaplarından altına "Çıplak Devriye" yazısıyla paylaştı.

PAMUKKALE’DE YAŞAYAN VATANDAŞLAR ÇIPLAK TURİSTLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Pamukkale’de çıplak turistler vatandaşlar bizim halkımız Koronavirüs’ten dolayı dışarı çıkamazken turistler çırılçıplak geziyor diye tepki gösterdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.