Sedef ile Burkay çifti evliliğe ilk adımı attı

DENİZLİ

Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Müteahhit İrfan Kaya’nın biricik kızı Sedef Kaya Ayşe-Hikmet Gökçe’nin oğulları Burkay Gökçe ile evliliğe ilk adımı attı.

Denizli’nin önde gelen Müteahhitlerinden Yunus Emre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Kaya’nın biricik kızı Sedef Kaya evliliğe ilk adımı attı. İzmir’in tanınmış ailelerinden olan Ayşe Gökçe-Hikmet Gökçe’nin biricik oğulları Burkay ile hayatını birleştirmek için ilk adımı attı. Aile arasında olan nişan törenine Denizli Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan evlerinde yapılan nişan töreninde nişan yüzüklerini Denizli Bağımsız Milletvekili Haşim Teoman Sancar takarken Kaya ve Gökçe ailesinin mutluluklarına ortak oldu. Mutluluklarına ortak olduğu Sedef ve Berkay çiftini tebrik ederek mutluluklar diledi.

Bizlerde Denizlionlinehaber.com ailesi olarak Kaya ve Gökçe ailesinin nişan merasimini tebrik ederek Sedef ve Burkay çiftine mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar (1)

KAYIP SEVGİ 2 Yıl Önce

ÇİFTİMİZE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.