Seviye Okulları’nda ilk ders zili pandemi kurallarına göre çaldı

DENİZLİ

Denizli Seviye Okulları’nda yeni eğitim öğretim yılına pandemiden sonra ilk defa yüz yüze eğitim başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de yüz yüze eğitim başladı. Denizli Özel Seviye Okullarında büyük bir heyecanla gerçekleştirilen açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Daha sonra matematik öğretmeni Meliha Dede’nin konuşması ile devam eden programda ülkemizde yaşanan orman yangınlarının da acısını bir nebze dindirmek için tüm 5. sınıf öğrencileri adına DOÇEV Vakfı aracılığı ile ağaç dikimi gerçekleştirdi. 5. sınıf öğrencilerine DOÇEV Vakfı’nın sertifikaları dağıtılarak bu etkinlik ölümsüzleştirildi. Son olarak Kurucu Müdür Mahmut Catlık tüm öğrencilere seslenerek onlara ve tüm eğitim kadrosuna güzel bir eğitim öğretim yılı diledi.

Yüz yüze eğitim için ilk zilin çaldığı okulda öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşları sosyal mesafeli hasret giderdi. Okul Müdürü Mahmut Catlık öğrencilerin okula başlama heyecanlarını paylaşıp, sevinçlerine ortak oldu.

Sınıfları ziyaret eden Catlık öğrencilere pandemi kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu, tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.