TRK Tekstil’den muhteşem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımı

DENİZLİ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde TRK Tekstil firması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı nedeniyle işletmede çalışan işçiler işlerini bırakıp bayrak açarak Mustafa Kemal ve şehitler adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye’de kutlanırken Denizli’de bir tekstil firmasında farklı bir coşkuyla kutlandı. TRK Tekstil fabrikası bütün elamanlarıyla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet bayramının 98.ci yılını bayrak açarak ve tüm şehitlerimizi anmak için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak kutladı. Bu anların sosyal medyada paylaşılmasının ardın işçilere ve tekstil firmasına tebrik mesajları yağdı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi'nde TRK Tekstil firması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı işletme sahibi elemanlarıyla birlikte kutladı. Firma sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve ismet Kaya, “Cumhuriyetimizin 98.ci yılında bu vatanı bizlere evlatlarımıza emanet eden şehitlerimiz ve Mustafa Kemal Atatürk’ü en güzel şekilde anmak için bizlerde elemanlarımız ile birlikte elimizde bayraklarla 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızı okuyarak kutladık tüm ekibimiz canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.