Turgut Devecioğlu Honaz’da adaylığını açıkladı           

DENİZLİ

Yerel seçimlere 80 gün kalırken Denizli'de 3 Dönem Honaz’da belediye başkanlığı yapan Honaz’ın Turgut Devecioğlu sosyal medyada adaylığını açıkladı.

Denizli’de yerel seçim startı veren partilerin ilçe belediye başkanlığına aday olanların isimleri yavaş yavaş netleşti. Bir dönem Ak Parti’nin kalesi olarak görülen Denizli’nin Honaz ilçesinde adaylar netleşmeye başladı. CHP’nin mevcut Belediye Başkanı Yüksel Kepenek adaylığı kesin gözüyle bakılırken, Cumhur İttifakının adayı Ali Semerci oldu. Akşam saatlerinde yaşanan adayların açıklanmasının ardından ilçede sürpriz aday olarak ise Eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu adaylığını sosyal medyada açıkladı.

İLK GÜNKÜ HEYECANIYLA YENİDEN HONAZ

İlk günkü heyecanıyla Yeniden Honaz sloganıyla adaylığını açıklayan Eski Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu bir partiden mi yoksa bağımsız aday mı olacağı henüz netlik kazanmazken ilçede Devecioğlu’nun adaylığı sevenlerini heyecanlandırdı.

TURGUT DEVECİOĞLU KİMDİR ?

1964 yılında Honaz'da doğdu, 1984 - 1986 yılları arasında vatani görevini tamamladı. Askerlik öncesi ve dönüşü ticaretle uğraştı ve halen ticaretle iştigal etmektedir.

2001-2004 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Honaz ilçe Başkanlığı görevini yürüten Devecioğlu, 2004-2009 ve 2009-2014 yılları arasında iki dönemdir yürüttüğü Honaz Belediye Başkanlığı’na 2014 yılında3. defa yeniden seçilmiş ve halen görevini sürdürmektedir.
Turgut Devecioğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Turgut Devecioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti Denizli Honaz Belediye Başkan Adayı oldu.

Yorumlar (4)

Mustafa ÖZDEMİR 4 Ay Önce

Honaz halkı Turgut'tan bıktı ve 2 kez üst üste seçimde ona oy çıkmadı. AKP'de bunu gördüğü için aday çıkartmadı parti imajına olumsuz etkisi olacak diye. Artık Turgut'un ne kendisini ne de çevresini rezil etmemesi ve AKP'nin kararına saygı göstererek MHP Adayını desteklemesi uygun düşer.

Ahmet KURU 4 Ay Önce

Kişisel menfaatlerin parti menfaatleri önüne geçtiği apaçık ortaya çıkmıştır. Turgut başgan parti teşkilatını hiçe sayarak yıllarca peşinden koşturan teşkilatı bir kenara iterek bağımsız veya başka bir partiden aday olması partisine ihanettir.

Yusuf BEYAZ 4 Ay Önce

Bakkal dükkanından DEVTUR Harfiyata uzanan engellenemez zenginlik şatafat yükselişin için mi gece/gündüz yağmur çamur demeden koşturan teşkilatı bugüne kadar kullandın.

Bengi BAKIRCI 4 Ay Önce

Turgut başkanda heyacan mı kalmış? Yoksa harfiyat işi gelmiyor, para akışı kesildi diye mi ortaya döküldü?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.