Pamukkale Üniversitesi ders kayıt tarihleri ne zaman?

EĞİTİM

Üniversitelere yerleştirme sonuçlarının açıklanması sonrası ders kayıt tarihleri gündemdeki yerini koruyor. 2021 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Pamukkale Üniversitesi'nde bulunan bir bölüme kayıt yaptıran yeni öğrenciler için de Pamukkale Üniversitesi'nden bir açıklama geldi. Peki Pamukkale Üniversitesi ders seçimi ne zaman? Peki Pamukkale Üniversitesi ders kayıtları ne zaman bitiyor? İşte Pamukkale Üniversitesi ders seçimi ile ilgili tüm detaylar...

ÖSYM, 2021 YKS Yerleştirme sonuçları açıkladı. YÖK'ün de üniversite kayıt tarihlerini açıklaması sonrası milyonlarda öğrenci üniversite kayıtlarını tamamladı. Kayıt sonuçlarının açıklanması sonrası, öğrenciler ders kayıt tarihlerini araştırmaya başladı. 

Peki Peki Pamukkale Üniversitesi ders seçimi ve kayıtları ne zaman başlıyor? Pamukkale Üniversitesi ders seçimi ve kaydı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz... 

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ KAYITLARI BİTTİ Mİ?

Pamukkale Üniversitesi kayıtları, pandemi sebebiyle e-Kayıt sistemiyle gerçekleştirildi. e-Kayıt işlemleri, e-Devlet üzerinden Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sisteminden gerçekleştirildi. e-Kayıtlar 4-8 Eylül tarihleri arasında sona erdi ancak e-Kayıt yaptıramayan veya özel koşulları olan programlara kayıt yaptıracak öğrenciler için bu süre 10 Eylül'e kadar uzatıldı.

Pamukkale Üniversitesi'nce öğrencilere, pandeminin devam etmesi nedeniyle öncelikle e-Devlet (Elektronik e-Kayıt İşlemleri ) üzerinden kayıt yaptırmaları önerildi. 

YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU!

Pamukkale Üniversitesi'ne kayıt yaptıran öğrencilerin ders kaydı yapabilmesi için Aday Öğrenci Bilgi Formunu'nu doldurmalarının zorunlu olduğu ve Aday Öğrenci Bilgi Formu doldurulmayan öğrencilerin ders kaydı yapamayacağı açıklandı. 

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT TARHİLERİ NE ZAMAN?

Pamukkale Üniversitesi'ndeki ders kayıt işlemleri ise 13 Eylül Pazartesi günü başladı. Öğrencilerin, 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasında https://pusula.pau.edu.tr sistemi üzerinden ders kayıt işlemlerini yapabilecekleri duyuruldu. İkinci öğretim öğrencilerine ise; ders kayıt işlemini yapmadan önce, Halk Bankasının tüm şubeleri, internet bankacılığı veya ATM’lerinden öğrenci numarası ile Katkı Payı/Öğrenim Ücretini ödemeleri uyarısı yapıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.