Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatlarında zam sonrası indirim

EKONOMİ

Benzin ve motorine geçen haftanın sonunda arka arkaya zam geldi. Fiyatlardaki yükselişin ardından benzin ve motorine yarın indirim gelmesi bekleniyor. 19 Aralık 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Hafta başı itibariyle 80 dolar altında görülen petrol fiyatları yeni haftaya 83 dolar ile giriş yaptı. Brent petrol varil fiyatı 83.18 dolar olarak görülürken yaşanan yükseliş pompa fiyatlarına da etkiledi. Yaşanan yükselişle birlikte akaryakıt fiyatları da zamlardan nasibini aldı. Benzinin litre fiyatı dün gece itibariyle 1 TL 7 kuruş zamlanırken petrol fiyatının 81 dolara gerilediği görüldü. Ancak doların 83 dolarlık etkisi motorin fiyatlarına yükseliş olarak yansımaya devam ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİN VE MOTORİNDE ZAM VAR MI?

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 0.61, motorinde 0.77 TL indirim yapılacak.

Benzin fiyatlarına 16 Aralık'ta 1 lira 7 kuruş zam gelmiş, benzinin hemen ardından da motorinin litre fiyatı 1 lira 70 kuruş artmıştı.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARINA GÖRE

İstanbul

Motorin litresi 22.75

Benzinin litresi 18.51

Ankara

Motorin litresi 22.95

Benzinin litresi 18.74

İzmir

Motorin litresi 23.02

Benzinin litresi 18.72

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.