Dolar bugün ne kadar, kaç TL? 23 Mayıs 2022 dolar - euro fiyatları

EKONOMİ

Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar yeni haftaya yükselişle başladı. Dolar euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? İşte döviz kurlarında son durum.

Dolar yeni haftaya nasıl başladı? Doların yükselişe geçmesinin ardından herkes dolarda son durumu merak ediyor. Peki Dolar bugün ne kadar, kaç TL? İşte 23 Mayıs 2022 dolar - euro fiyatları

Dolar geçtiğimiz hafta 15.50 liradan 15.90 liranın üzerine tırmanmıştı. Dolar yeni haftaya da 15.95 liradan başladı. Euro ise 16,88 lirada yer alıyor. 

DOLAR 16 TL BARAJINDA
Dolar/TL, geçen hafta bir önceki hafta kapanışına göre yüzde 2,7 yükselerek 15,9035'ten kapanmasının ardından, yeni haftaya 15,90’ın üzerinde başladı.

Analistler, resesyon kaygıları ile hisse senedi piyasalarında düşüşlerin devam edeceği beklentisinin yatırımcıları temkinli olmaya ittiğini belirterek, oynaklığın bir müddet daha gündemde kalabileceğini söyledi.

Yurt içinde, geçen hafta cuma günü satıcılı bir seyir izlenen Borsa İstanbul'da, BIST 100 endeksi yüzde 0,89 azalarak 2.372,35 puandan günü tamamladı. Endeks, haftalık bazda ise yüzde 1,94 değer kaybetti.

Geçen hafta küresel hisse piyasalarında, enflasyon ve büyüme odaklı endişelerle satış baskısının derinleştiği görüldü. Nasdaq üst üste 7. Kayıp haftasını tamamladı, S&P 500 Cuma günü ayı piyasası sınırına kadar dayandıktan sonra yükselişe geçerek günü bir önceki kapanıştan üstte bitirdi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.