Asgari ücret belli oldu mu? 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

GÜNDEM

Asgari ücret belli oldu mu? 2022 Asgari ücret ne kadar olacak? Soruları asgari ücretle çalışan yaklaşık 7 milyon vatandaş tarafından merak konusu oldu. 2022 Asgari ücrette son viraja gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den yeni asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar geldi...

Asgari ücret ne kadar? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. yeni asgari ücretin bugün açıklanması bekleniyordu. Dünkü TBMM bütçe görüşmelerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücret çalışmalarımızda alternatif olarak önümüzde duruyor. Birkaç alternatif var, verginin ortadan kaldırılması, gelir vergisinin kaldırılması vesaire" ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRET 2022 ZAMMI NE KADAR OLDU, BELLİ OLDU MU?

Yeni yılın yeni asgari ücreti için büyük merak başladı. İlk üç toplantı ardından gözler bugün 4. asgari ücret toplantısına çevrildi. Vatandaşlar asgari ücret 2022 ne kadar oldu, belli oldu mu sorularına cevap arıyor. Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücreti belirleme çalışmalarında resmi süreç devam ediyor. Peki asgari ücret 2022 toplantısı ne zaman, saat kaç yapılacak?

ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Asgari ücrette 2022 yılı fiyat artışının bugün gerçekleşmesi bekleniyor. Asgari ücret 4. toplantısı başladığında haberimizde yer vereceğiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.