Denizli’de vaka sayıları patladı

SAĞLIK

Vaka sayılarının açıklanmasıyla Denizli’de vaka patlaması yaşandı geçen haftaya göre 3 kart arttığı görülürken bu rakam yüz binde 98,09 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayılarını açıkladı. Denizli’de vaka sayıları patlama yaparken Bakan Koca, “Aşı olma oranı yüksek olan illerimiz vakalarından çok daha az etkileniyor. Aşınızı zaman kaybetmeden olun belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık illere göre Koronavirüs (Covid-19) haritasını paylaştı. Koca, “Aşı olma oranı yüksek olan illerimiz vakalarından çok daha az etkileniyor. Aşınızı zaman kaybetmeden olun” dedi. Açıklanan tablo gecen haftaya göre, Denizli'de vaka sayılarında patlama yaşanan Denizli’de bu rakam yüz binde 98,09 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 24-30 Temmuz tarihlerinde 100 bin kişide görülen vaka sayısını açıkladı. Bir önceki haftaya göre az bir düşüş gösteren Koronavirüs salgını rakamları Denizli’de 100 bin kişide 98.09 olarak yansıdı. Bakan Koca, “İllerimizde 100.000 nüfusa gelen bir günlük vakada gösterilen insidans haritanın güncel ekte görebilirsiniz. Aşı olma oranı yüksek olan illerimiz vakalarından çok daha az etkileniyor. Aşınızı zaman kaybetmeden olun.” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.