Horoz galibiyet serisine devam etti

SPOR

TFF 1.Lig 2021-2022 5. haftasında Denizlispor ile Adanaspor A.Ş. arasında oynanan karşılaşmada ev sahibi olan Denizlispor 2-0 galip gelerek galibiyet serisine devam etti.

TFF 1. Lig'de bu sezon oynadığı ilk 3 maçı kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Eyüpspor'u mağlup ederek ilk puanlarını alan Denizlispor, hız kesmeden devam ediyor.

Adanaspor ile oynanan maçta Denizlispor 2-0 öne geçti.

Tıpkı Denizlispor gibi ligde bu sezonki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Menemenspor karşısında alan ve rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden Adana temsilcisi ise Denizli deplasmanından puansız ayrıldı.

Goller: Dk. 32 ve 35 Ömer Şişmanoğlu (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Celil Yüksel, Dk. 55 Roche, Dk. 73 Bruns, Dk. 82 Ahmethan Köse (Adanaspor), Dk.

64 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 90 Mustafa Çeçenoğlu, Dk. 90+4 İlhan Depe (Denizlispor)

Stat: Denizli Atatürk Stadı

Yukatel Denizlispor ilk 11'ler :

Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Ismail Aissati, Mustafa Çeçenoğlu, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Süzen, Brahim Darri, Adam Mıeczyslaw Stackhowıak, Muhammed Gönülaçar, Brıce Florentın Dja Djedje

Adanaspor A.ş. ilk 11'ler :

Burak Çapkınoğlu, Celil Yüksel, Ognjen Ozegovıc, Isaac Donkor, Evren Korkmaz, Rüştü Hanlı, Uğurcan Yazğılı, Yohan Cedrıc Benjamın Roche, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Ahmethan Köse

Hakemler:

Ömer Faruk Turtay (Orta Hakem), Cemal Alpay (1. Yardımcı Hakem), Özcan Sultanoğlu (2. Yardımcı Hakem), Ömer Tolga Güldibi(Dördüncü Yardımcı Hakem), (VAR), (AVAR)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.