Türkiye'de ilk olacak! Denizli’de gerçekleştirilecek!

SPOR

Türkiye’de bu yılın Mart ayında kurulan Ayak Tenisi Federasyonu’nun Denizli’de kısa sürede düzenlediği 2 etkinliğe Pamukkale Belediyesi destek vermişti. Denizli, Ekim ayında ilk kez gerçekleşecek olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapacak

Türkiye'de Mart ayında kurulan Ayak Tenisi Federasyonu, Denizli'de kısa sürede 2 etkinlik düzenlemişti. 15 Temmuz Şehitlerini Anma Ayak Tenisi Turnuvası” ile “30 Ağustos Zafer Kupası İl Birinciliği” şeklinde düzenlenen ve Pamukkale Belediyesi tarafından desteklenen turnuvalara yoğun katılım gerçekleşmişti. 

DENİZLİ'DE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Ülke genelinde 81 ilde yapılan il birinciliği müsabakaları sonunda birinci olan takımlar, 18 ilde yapılan bölge birinciliklerinde mücadele ederek 15-17 Ekim 2021 tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na katılma hakkı elde edecek.

Denizli takımı ev sahibi olduğu için bu kupaya katılma hakkını elde ederken, Pamukkale’ye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 2 takım da gelecek. Toplam 21 takım Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nı kazanmak için mücadele edecek.

PAMUKKALE BELEDİYESİ DESTEK VERECEK

Müsabakalar Pamukkale Belediyesinin destekleriyle Pamukkale Üniversitesi Stadı’nda gerçekleşecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.