Atık Kağıttan Yumurta Karton Viyolü Nasıl Yapılır?

YEREL

Atık kağıttan yumurta tepsisi nasıl yapılır?

• Öncelikle atık kağıtları hamur haline getirmeniz gerekiyor.

• İkinci olarak, kağıt hamurunu form makinası yardımıyla yumurta kartonu viyol haline getirin.

• Daha sonra ıslak viyolleri kurutun ve satış için paketleyin.

Kısaca hamur yapımı, kalıplama, kurutma ve paketleme sistemlerini içerir. Ve kullanacağınız en önemli ekipman ise hamur kalıplama makinasıdır. Aşağıda yumurta viyolü yapım sürecini adım adım tanıtacağız. Aşka Makina yumurta viyol karton imalatı üretim hattını komple makinalarını imal edebilmekte ve anahtar teslimi fabrika kurabilmektedir.

 Yumurta Kartonu Viyol Tepsisi Nasıl Yapılır?

1. Atık Kağıttan Hamur Yapımı

İlk adım, atık kağıdı kağıt hamuru haline getirmektir. Hammadde eski gazete, eski karikatürler, eski kitaplar vb. olabilir. Ana donanım, hidrolik hamurlaştırıcı, kağıt hamuru arıtıcı, kağıt hamuru pompaları, su pompaları vb. içerir. Çalıştırması kolaydır. İşçilerin yapması gereken atık kağıt ve suyu hidrolik hamurlaştırıcıya koymaktır. Hamur haline getirilecek ve hamur havuzunda saklanacaktır. Daha sonra, hamuru kullanım için pürüzsüz hale getirmek için bir hamur arıtıcı vardır. Hazırlanan hamur, kalıplama sistemine pompalanacaktır. Aşka Makina saatte 1000-2000-3500-6000-7000 adet üretebilmeniz için viyol üretim hattı kurabilmektedir. https://www.askamakina.com/ Aşka Makinanın yumurta viyol hattı imalatı başta Türkiye olmak üzere, Cezayir, Tunus , Fas , Irak ,İran , Suudi Arabistan bir çok ülkeye ihraç yapabilmektedir.

2. Hamuru Tepsilere Kalıplama

Bu, yumurta viyol tepsisi üretim hattının kilit bölümüdür. (Videodan da görüleceği üzere https://www.youtube.com/watch?v=H05-ijYPAQ8 ) Hazırlanan hamur, pompalar aracılığıyla hamur kalıplama ekipmanına aktarılacaktır. Vakum pompası ve hava kompresörü kullanımı ile kağıt hamuru şekillendirme kalıplarında kalıplanır. Farklı kalıplama kalıpları ile farklı hamur ürünleri oluşturulabilir. Daha sonra transfer kalıpları ıslak tepsileri kalıptan çıkaracaktır. Aşka Makina hamuru kalıplama sistemi otomatiktir, bu da yumurta tepsisi üretim hattını çalıştırmayı kolay ve güvenli hale getirir. Ayrıca farklı kalıplama kalıpları tasarımları ile yumurta tepsileri, yumurta kartonları, kahve altlığı vb. gibi farklı tepsiler yapabilirsiniz.

3. Kurutma Fırını

Kalıp tepsilerindeki suyun çoğu vakum pompası yardımıyla uzaklaştırılsa da, yumurta tepsileri kalıptan çıkarıldıktan sonra hala ıslaktır. Bu yüzden onları kurutmanız gerekir. Bir yumurta tepsisi üretim hattının otomatik seviyesine karar veren kurutma hattıdır. Hangisi en iyisi? Yatırım maliyetiniz, yumurta tepsisi fabrikanızın ölçeği vb. gibi birçok faktöre bağlıdır.

4. Viyol Paketleme

Kuruduktan sonra, viyolleri önce paketlemeniz (ve dileğe bağlı olarak sizlere markalama içinde makine sağlamaktayız) satışa çıkarmanız gerekir. Aşka Makine , ihtiyaçlarınıza göre farklı ekipmanlar sunar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.