2022-01-28 10:16:18

7 SAYISININ ANLAMI NEDİR?

Bihter Olgaç VARVAR

28 Ocak 2022, 10:16

Numerologlar, sayıların saf enerjinin taşıyıcıları olduğunu uzun zamandır biliyorlar. Sayılar, çok büyük miktarda arketip bilgelik içerir. Melekler ile Spiritüel âlemin insanlarla iletişim kurmak için sayıları kullanmasının nedeni budur. Ayrıca birçok insanın, bu tür tekrar eden sayısal modellere “Melek Sayıları” adını vermesinin nedeni de budur; bu sayı kalıpları İlahi Olan’dan gelir!

Melek Sayıları’nın içerdiği mesajları ve sembolizmi “yanlış anlamak” oldukça zordur. Şimdilerde bu tekrar eden sayı modelleri, İlahi Olan’dan gelen ve spiritüel rehberlik ile destek içeren mesajlar olarak çok daha geniş bir şekilde tanınmaya başlıyor.

Birçok insan saatlerde, dijital ekranlarda, araç plakalarında ve diğer dijital ekranlara veya basılı medyada 11:11’i gördüğünü söylüyor. 111 ve 1111 sayıları, New Age ile eşanlamlı hale geldi ve bu sayılar yükselişin, bilinçli ve hızlı tezahürün ve hatta ikiz alevinizin ruhsal yakınlığının bir işareti olarak görülmektedir!

Numerolojide 7 sayısı, çok sayıda gizli anlamı olan derin bir şekilde mistik olan bir sayıdır.

Somutlaştırılmış olan öğrenmenin gerçekleştiği yer olan Dünya ile Tin arasındaki buluşma noktasını temsil eder.

Haritalarında çok fazla bu titreşime sahip olan insanlar, çok fazla bilgeliği aktarmaya ve spiritüel deneyimlerini, güçlü bir şekilde dünyevi düzleme yerleştirmeye mahkumdur. Bu kolay bir iş değildir ve acı veren derslerin öğrenilmesi ile kişisel fedakarlıkların yapılmasını gerektirebilir, ancak şu anda türümüz ve hepimizin içinden geçtiğimiz hızlı genişleme için bu çok gereklidir.

Yani çevrenizde aynı sayının tekrar ettiğini görüyorsanız, kendi yaşamınızda daha fazla anlayışı derinleştirmek için teşvik ediliyorsunuz. Yapmanız gereken güçlü bir öğrenme var; karşılaştığınız dersler kolektif için faydalı olacak, bu yolculukta hepimiz biriz!

7 sayısı, yalnızlığı aramanız gerektiğinin bir işareti de olabilir. Numerolojinin içerisinde 7 sayısı, mistik ve münzevi olanın etrafında güçlü bir sembolizm barındırır. O halde belki de kendinize olan güveninizi arttırmak için içeriyle değil daha çok dışarıyla sosyalleşiyorsunuzdur. Ve diğer insanları, sizden istenen gerçek içsel çalışmadan bir kaçış olarak kullanıyorsunuzdur.

Melek sayısı 7’yi görmek, sezginize güvenmeniz ve içinizdeki bilgeliğin yolu göstermesine izin vermeniz gerektiğinin güçlü bir işaretidir.

Spiritüel alem ile çok daha yakın çalışmaya başlamanın zamanı gelmiş olabilir.

Rehber Ruhlarınız ve Koruyucu Melekleriniz yakında ve size rehberlik etmek ve sizi desteklemek istiyorlar. Hepimiz Koruyucu Meleklerle doğduk (evet, siz de!) ve sizin Koruyucu Melekleriniz, sizi onlarla ortaklık yapmaya çağırıyor.

Sayın Ayşe Tolga Hocama bilgilerinden dolayı teşekkür ederim..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.