2021-10-13 18:02:38

NİKOLA TESLA 3, 6, 9 SAYILARI VE EVRENİN SIRRI

Bihter Olgaç VARVAR

13 Ekim 2021, 18:02

Nikola Tesla birçok kişi tarafından bilindiği üzere kendi dönemine göre icat ettikleriyle ve zihin yapısıyla çağımızın çok ötesinde olan dahi bir mucittir ve bilim insanıdır. Dünya’daki teknolojik alt yapının %80’ninden fazlası Tesla’ nın icatlarına dayanmaktadır. Dahası Tesla bu icatlarının tasarımlarını fiiliyata dökmeden önce zihninde hologramlar oluşturup tasarlamıştır. Tesla aynı zamanda da evrenin sırrı ile fazlasıyla ilgilenen bir insandı ve evrenin sırrını çözebilmemiz için 3,6 ve 9 sayılarının gizeminin çözülmesi gerektiğine inanıyordu. Peki bu sayıların evrenin sırrının çözümü için ne gibi özellikleri var? Gelin hep beraber inceleyim.

Nikola Tesla 1898 yılında bir osilatör cihazı geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada deneyip yapay deprem yaratmıştır. Bu cihazın işleyiş şekli şudur: Uyarılan her maddenin bir rezonansı vardır ve bu rezonans osilatör cihazıyla doğru bir frekansla arttılırsa o madde üzerinde yıkıcı bir etki oluşturur. Tesla’ nın bu cihazı icat etmesinin sebebi fay hattındaki bölgelerdeki enerjilerini bu cihaz sayesinde azaltarak daha büyük depremlere engel olmaktı. Bu olaydan kısa bir süre sonra Colorado’da art arda 3,6 ve 9 Eylül 1898 tarihlerinde 3 deprem daha meydana geldi. Ve Tesla’ da bunun üzerine o meşhur lafını söyledi:

” Eğer, 3 – 6 – 9 sayılarının görkemini bilseydiniz, o zaman evrenin kapılarını açacak bir anahtarınız olurdu ”.Bu sözüyle Tesla bu sayılarla ilgili önemli bir gizemi açıklamaya çalışmıştır. Tesla aynı zamanda da Dünya’nın boğum sayılarını hesaplamış ve bu sayıların 3,6 ve 9 sayılarıyla bağlantılı olduğunu fark etmiştir. Tesla’ nın ilginç alışkanlarından birkaçı da 3’ün katları olan otel odalarının numaralarını seçmesi, bir binaya girmeden önce bir blok etrafında 3 defa dönmesi ve 18 peçete ile plakaları temizlemesiydi. Bizlere göre takıntılı bir davranış olarak görünsene de Tesla’ ya göre bu sayıların sadece kendisi için değil, herkes için önemli olduğunu düşünmekteydi. Ve bu düşüncesini şu meşhur sözüyle belli etmiştir ‘’ Fiziki olmayan bir olgu hakkında bilim yapılmaya başlanırsa,10 yıl içinde tüm asırlar boyunca yapılan gelişmeden daha fazla gelişme kaydedilecektir. Eğer evrenin sırlarını öğrenmek istiyorsanız; enerji, frekans ve titreşim kavramlarıyla düşünün.’’

Çarpma Göre Eşleme Tablosu Ve Tesla!

Geçtiğimiz seneler içinde Phoenix Arizona’da antik eşyalar satan bir dükkan içinde Abe Zucca tarafından Nikola Tesla’ ya ait bir tablo çizimi bulundu. Bu tablo 3 6 9 sayılarının esrarengiz yapısını ortaya çıkartacağına inanılan tablo bir çok çözümsüz matematik probleminin de çözülebilmesi için yardımı olacağına inanılıyor. Abe Zucca tablonun bir kopyasını çıkartarak matematikçilere bu tabloyu gösterir. Matematikçilerin yaptığı açıklamalar ise Nikola Tesla’ nın nasıl bir dahi olduğunu gösterir niteliktedir. Matematikçiler şu şekilde açıklama yapmıştır: Oluşturulan diyagram çok sezgisel bir yapıya sahip. Sayıların hepsi 12 pozisyonlu spiral bir yapıya sahip. 12 ve 12 sayısının katları kompozit sistemin en yüksek seviyesidir. Dünyanın bir çok alışkanlıklarında da bu yüzden 12 sayısı kullanılır. Bir senenin 12 ay olması, 12 inç 1 ayak genişliği olması, Bir gün 24 saat ve günün yarısı 12 saat olması gibi birçok olayda gözlemlenebilir. 2, 3, 4, 6 gibi sayılar 12’ye bölünebilir. Yani daha kısa özetlemek gerekirse her 12 sayı için 4 asal sayı bulunmaktadır. Ortaya çıkan sonuçlar, Nikola Tesla’ nın 9 sayısının gizemini çözerek evrenin anahtarı sahibi olduğunu gösteriyor.

3 6 9 Manifest Nasıl Yapılır?

Enerji temizliği:

Başlamadan önce istediğiniz şeyin ne olduğunu tam olarak bulmak gerekir. Bu konuya netlik kazandırdıktan sonra kendisine bir onay cümlesi yaratabilirsiniz.

Örneğin istediğin şey para ise cümleniz “ büyük miktarda para kazanacağım.” olabilir.

Sabah uyanır uyanmaz olumlama cümlenizi üç kez yazın. Öğleden sonra altı kez olumlama cümlenizi yazın. Ve yatmadan önce de cümlenizi dokuz kez yazın.

3, 6 9 Metodu İşe Yarıyor mu?

Bu ritüel genellikle 45 gün sürmektedir. Süreç boyunca odaklanmak, istikrarlı olmak gereklidir.

Olumlamanızı seçerken özenli olmanız, karmaşık fikir ve düşüncelerdense basit olanlara odaklanmanız önerilir. Bu biçimde güzel neticeler almak mümkün olabilmektedir.

369 Ritüeli için 17 Saniye Kuralı:

Her bir ritüelin 17 saniye kadar sürmesi gerekir. 17 saniyede bilinç altınızın evren ile iletişime geçeceğine inanılır.

3 6 9 Ritüeli Zararları Var mı?

Ritüelin sonuçları ilk etapta olumlu olsa da sonrasında ise kötüye döndüğüne dair inançlar vardır. Ancak böylesi bir inanç gerçekçi değildir. Ve bu tür bir sonuca ulaşılacağına inanmak ve ona odaklanmak yalnızca ritüelinize zarar verir.

Unutmayın 369 yöntemi yalnızca sizin niyetiniz kadar güçlüdür. Niyetiniz olumlu ve iyicil ise endişelenmenizi gerektiren bir şey yoktur.

Yorumlar (1)

Ahmet Yiğit 3 Yıl Önce

Buna bir nevi Dua etmek dersek daha doğru olur. Evrenin sırrı, bir kaç rakamla çözülemeyecek kadar derin ve gizemli. Evet sırrın hissesinde matematiğin büyük bir payı var ama sırrın tamamı orda anlaşılamaz. İbni Sina, mimar Sinan, evliya çelebi ve bunlara benzer bir çok dahinin yanında Tesla sadece bir çırak olabilirdi. :)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.