Başkan Cemal Kobaş Serinhisar’a yapacağı 64 projeyi açıkladı

Cumhur ittifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş Serinhisar’a yapılacak projeleri açıkladı. 64 adet proje Serinhisar'da çok ses getirecek.

DENİZLİ 27.02.2024, 22:44
Başkan Cemal Kobaş Serinhisar’a yapacağı 64 projeyi açıkladı

Yaklaşan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adaylarını projelerini açıklamaya başladı. Serinhisar’da Cumhur ittifakı adayı Cemal Kobaş Serinhisar’a yapacakları projeleri tek tek açıkladı. 64 proje açıklayan Başkan Adayı Kobaş, “1 Nisan sabahı Serinhisar’ımız inşallah hizmet destanı yazacağımız bir güne uyanacak. İlçemizin bekleyen ve ihtiyaç duyulan yatırımlarını bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN CEMAL KOBAŞ’IN PROJELERİ ŞÖYLE

1) ÜNİVERSİTE YOLU

81 ilimize açılan medeniyet kapımız olan üniversitemizin 1300 metre olan uzun zamandır yapımına başlanamayan yolunu söz veriyoruz yapacağız.

2) KAMPÜS YAŞAMINI ZENGİNLEŞTİRME PROJESİ

İlçemizde misafir olan üniversite öğrencilerimiz ve Serinhisarlı gençlerimiz için sosyal ihtiyaçlarını karşılamak ve kampüs deneyimlerini daha tatmin edici hale getirmek amacıyla çeşitli sosyal aktivite alanları oluşturacağız.

 Bu alanların, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine yönelik çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak ve kampüs içindeki topluluk bağlarını güçlendirmesini hedeflediğimiz projelerimiz ile geliyoruz.3) ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ HATTI

Şehrin önemli bölgelerini ve yoğun trafiğe sahip alanları dikkate alarak dolmuş güzergahları planlanacaktır ve Hedef kitlenin ihtiyaçlarına uygun olarak, ÜNİVERSİTE-TOKİ-PAZARYERİ alanları başta olmak üzere belirli duraklardan geçerek optimize edilmiş rotalar oluşturulacaktır.

4) CUMHURİYET MAHALLESİ İNTERNET ALTYAPISI VE YOLLARIN MODERNİZE EDİLME PROJESİ

Cumhuriyet Mahallesi'nde internet altyapısını güçlendirmek ve aynı zamanda mahalle genelindeki yollarımızın modernize edeceğiz.

Güçlü bir internet altyapısı, bilgiye erişimini ve düzenli bakımlı ve modern yollar ile mahalle estetiğini artırıp yaşam kalitesini yükselteceğiz.

5) SERİNHİSAR İLÇESİ GİRİŞ VE ÇIKIŞLARININ DÜZELTİLMESİ PROJESİ

Serinhisar ilçesinin giriş ve çıkışlarının düzenleyeceğiz. İlçenin giriş ve çıkışlarının düzeltilmesi sayesinde trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışını daha düzenli hale getireceğiz.

6) ŞEHİR İÇİ YOLLARIN DÜZENLEME VE IŞIKLANDIRMA PROJESİ

Şehir içi yolların düzenlemesini yapıp ve modern bir ışıklandırma sistemini kuracağız. Şehir içi yolların düzenlenmesiyle birlikte trafik akışı düzenlenecek, güvenlik artırılacak ve şehir estetiğini güzelleştireceğiz.

7) 2. LEBLEBİCİLER SANAYİ SİTESİ PROJESİ

İlçemizin lokomotif sektörlerinden biri olan Leblebiciliğin geliştirilmesi adına 2. Leblebiciler Sanayi Sitesi için tüm izinlerimiz tamamlandı. İlerleyen süreçte hem Bakanlık ayağında hem de Denizli Büyükşehir Belediyesi ayağında gerekli girişimleri yaparak sitemizi faaliyete geçireceğiz Projemiz; Leblebicilik sektörüne ve ilçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak ve Serinhisar’ımızı kuruyemiş sektöründe Lider hale getireceğiz. 

8) LİSANSLI DEPO

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Ticaret Borsası tarafından inşası tamamlanan Lisanslı Depomuz sayesinde çiftçilerimiz ve tüccarlarımız rahat bir nefes alacak.

 Tavas makasında bulunan Lisanslı Depomuz 25 bin ton kapasiteli olup bölgemizde artık çiftçilerimizin ürünleri burada depolanarak hem kalitesinde kayıp olmayacak hem de ürünleri sağlıklı bir şekilde korunacak.

 Tesis de depolanan ürününün sertifikasını alan çiftçilerimiz bu belgeyle satışını yapabileceği gibi ürün karşılığında bankalardan çok düşük faizle veya bazı faizsiz kredilerden yararlanma imkanına kavuşacak.

9) HAYVANCILIK BÖLGESİ PROJESİ

Hayvancılık bölgesi olarak belirlenen bölgemizin yol, su ve elektrik sorununu ortadan kaldırarak hizmete sunacağız.

10) KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR İÇİN GEZER BANYO PROJESİ

Bu proje ile küçükbaş hayvanların sağlığını ve refahını artırmak amacıyla gezici bir banyo sistemi kuracağız. Gezer banyo sistemi ile hayvanların temizlenmesini, parazit kontrolünü sağlamayı ve genel sağlık durumlarını iyileştirmeyi amaçlıyoruz. İlçemizde önemli bir yere sahip olan hayvancılarımız için gezer banyo projemizi hayata geçireceğiz.

11) GENÇLER İÇİN SOSYAL ALANLARIN GELİŞTİRİLME PROJESİ

Gençlerimizin sosyal etkileşimlerini artırmak, sağlıklı yaşam biçimlerini teşvik etmek ve yaratıcılıklarını desteklemek amacıyla gençler için çeşitli sosyal alanlar geliştireceğiz.

Bu kapsamda gençlik merkezi, spor alanları, sanat atölyeleri, kitap kafeler, tiyatro, spor ve gençlik kulüpleri kurarak gençlerimizi sosyal hayata kazandıracağız.

12) HEYECAN DOLU BİR MACERA: GO KART PROJESİ

Gençlerimizin sosyal aktivite alanlarını arttırmak için eğlence ve heyecan dolu bir Go Kart Pisti yapacağız. Hız, heyecan, adrenalin dolu ve doyasıya rekabetin buluşma noktası olacak olan Go Kart Projemizi ilçemize kazandıracağız.

13) YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJESİ

Serinhisar gençlerimizi yüzme sporuna teşvik etmek ve genel halka hitap eden bir yüzme tesisi sağlamak amacıyla bir yarı olimpik yüzme havuzunu ilçemize kazandıracağız. Sporcuların antrenman yapabilecekleri ve performanslarını artırabilecekleri bir ortam oluşturarak yarı olimpik yüzme havuzu hem profesyonel sporcuların hem de amatör yüzlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edeceğiz.

14) OKÇULUK PROJESİ

Okçuluk sporunu desteklemek ve ilçemiz gençlerinin sosyal aktivite alanlarını arttırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla okçuluk alanı oluşturacağız. İlçemiz gençlerinin ve yetişkinlerinin yeni aktiviteler kazanacakları, okçuluk becerilerini geliştirebilecekleri ve spor yapabilecekleri bir ortam oluşturacağız.

15) ŞAİR EŞREF MAHALLESİ OKUL PROJESİ

Şair Eşref Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan okul hayalini gerçekleştireceğiz.

TOKİ’nin mahallemize kazandırılmasıyla artan nüfus ve ihtiyaç çerçevesinde çağdaş eğitim standartlarına uygun, çocukların gelişimini destekleyen ve onlara güvenli bir öğrenme ortamı sunan bir ilkokulu mahallemize kazandıracağız. Eğitimde teknolojinin entegrasyonu, etkileşimli öğrenme yöntemleri ve öğrenci merkezli yaklaşımları teşvik edeceğiz.

16) KAPALI VE AÇIK KIR DÜĞÜN SALONU PROJESİ

İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan düğün salonları projelerimizi gerçekleştireceğiz. Serinhisar ve Yatağan’da çiftlerin özel günlerinde unutulmaz anlar yaşamaları için hem kapalı hem de açık alanlarda düğünlerine ev sahipliği yapacak modern düğün salonlarını ilçemize kazandıracağız.

17) CEVİZ VE BADEM FİDANI TESİSİ PROJESİ

İlçemizin gıda sektöründe önde gelen Ceviz ve Badem gibi değerli ağaç türlerinin üretimini artırmak ve bölgedeki tarım ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir fidanlık tesisi kuracağız. Kaliteli fidanların yetiştirerek, çiftçilerimize ve ilçe halkımıza destek sağlayacağız.

18) TARİHİ PINARCIK ÇEŞMESİ YENİLEME PROJESİ

Tarihi çeşmeler, kültürel mirasın önemli bir parçası olup, toplumun tarihine ve kimliğine derinlemesine bağlıdır. Bu yüzden tarihi bir çeşme olan Pınarcık Çeşmemizin restorasyonunu ve çevresinin yeniden düzenlemesini yapacağız. Bu proje sayesinde tarihi çeşmenin özgün mimarisini koruyarak onun yeniden canlanmasını sağlayarak topluma kazandıracağız.

19) KÜLTÜR EVLERİ PROJESİ

Kültürel etkinliklerin desteklenmesi, sanatın ve geleneksel el sanatlarının yaşatılması, toplum katılımının teşvik edilmesi amacıyla kültür evlerinin kurulmasını ve işletilmesini sağlayacağız. Kültür evlerimiz ile toplumun farklı kesimlerine yönelik etkinlikler sunarak sosyal uyumu toplumun kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını teşvik etmek, geleneksel ve modern kültürü bir araya getirmek ve toplumun sosyal gelişimini desteklemek amacıyla kültürel etkinliklerin düzenlendiği ve eğitimlerin verildiği mekanları oluşturacağız.

20) MİLLET BAHÇESİ/PİKNİK VE MESİRE ALANI PROJESİ

İlçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan, vatandaşlarımızın doğayla buluşabileceği, dinlenebileceği ve eğlenebileceği bir piknik ve mesire alanını oluşturacağız.

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın; dinlenme, eğlenme ve spor yapma ihtiyaçlarını karşılamak, doğayla iç içe vakit geçirmelerini sağlamak ve sosyal etkileşimi artırmak amacıyla İlçemizin çeşitli noktalarında millet bahçesi, piknik ve mesire alanı projelerimizi gerçekleştireceğiz.

21) GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

Okullarımızda ve mahallelerimizde plastik, cam, metal, kâğıt ve atık yağ gibi ihtiyaç dışı malzemelerin toplanması adına geri dönüşüm konteynerleri koyarak hem çevre kirliliğinin önüne geçeceğiz hem de toplanan atıkları ekonomiye kazandıracağız.

Elde edeceğimiz gelirle, ilçemizde bulunan okulların ihtiyaçlarını gidermenin yanında, çevreye duyarlı çocuklar yetiştirmenin gayreti içinde olacağız.

22) PARK, BAHÇE VE OYUN ALANLARININ DÜZENLENMESİ PROJESİ

İlçemizde kaderine terk edilen çocuk oyun alanlarını yeni baştan düzenleyeceğiz.

Çocukların, gençlerin, yetişkinlerin ve yaşlıların keyifli vakit geçirebileceği, dinlenebileceği ve spor yapabileceği açık hava alanları oluşturacağız.

23) OTOPARK PROJESİ

İlçemizin ihtiyaçlarından biri olan araçların, güvenli ve düzenli bir şekilde park edilebileceği alan oluşturacağız.

24) İŞHANI- PASAJ PROJESİ

İlçemizde ticari faaliyetlerin sürdürüldüğü, işyerlerinin ve mağazaların bulunduğu ekonomiye katkı sağlayacak işyerlerini ilçemize kazandıracağız.

25) LEBLEBİCİLER SANAYİ SİTESİ ELEKTRİK GÜÇ ARTTIRIMI PROJESİ

Leblebiciler Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren işletmelerin artan elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamak ve sürekli enerji tedariki sağlamak için elektrik güç arttırımını sağlayacağız. Bu proje ile Leblebiciler Sanayi Sitesi alanındaki işletmelerin verimliliğini artırmak ve kesintisiz üretim yapmasını sağlayacağız.

26) ÇAMLIK PARKI BAYANLARA YÖNELİK SOSYAL ALAN PROJESİ

Çamlık Parkı'nda bayanlara yönelik özel bir sosyal alan oluşturacağız. Bu alanda çeşitli etkinliklerin düzenleyeceğiz. Bu proje, kadınların sosyal etkileşimlerini artırmak, topluluk duygusunu güçlendirmek ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla hayata geçireceğiz.

27) LGS, YKS, KPSS SINAVLARI İÇİN ETÜT MERKEZİ PROJESİ

Bu proje ile LGS (Liselere Geçiş Sınavı), YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ve KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) gibi önemli sınavlara hazırlanan öğrencilerimize destek sağlamak amacıyla bir etüt merkezi kuracağız. Bu merkezde hem atanamayan öğretmenlerimize iş imkanı hem de öğrencilerimize sınavlara hazırlık kursları, test çözme teknikleri, deneme sınavları ve bireysel rehberlik gibi hizmetler sunacağız.

28) PAİNTBALL PROJESİ

Gençlerimizin sosyal etkileşimlerini artırmak, sosyal aktivite alanlarını geliştirmek için Paintball sahası yapacağız. Savaş stratejileri ve takım ruhunu test etmek isteyen herkes için ideal bir oyun alanı olan paintball sahasını ilçemize kazandıracağız.

29) SERİNHİSAR OTOGAR PROJESİ

Serinhisar ilçesine modern, işlevsel ve çağdaş bir otogar kazandıracağız. Bu projemiz ile ilçemizin iç ve dış hatlara olan ulaşımını kolaylaştıracak, seyahat deneyimini iyileştirecek ve toplu taşıma altyapısını güçlendireceğiz.

30) ATIŞ POLİGONU PROJESİ

İlçemizde güvenli ve çeşitli amaçlar için kullanılabilen bir atış poligonu kazandıracağız. İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları için bu atış poligonu, spor amaçlı atıcılık faaliyetlerini desteklemek, güvenlik güçlerinin eğitimini sağlamak ve yerel halka rekreasyonel bir aktivite alanı sağlayacağız.

31) AVCILAR LOKALİ PROJESİ

İlçemizde faaliyet gösteren avcılarımızın talebini yerine getirerek avcı ve atıcı kulüplerimizin kullanımına sunulmak üzere Serinhisar avcılar lokalini yerine getireceğiz.

32) ÖĞRENCİ SERVİSİ PROJESİ

İlçemizde eğitim ve öğretim gören ve evleri okullarına uzak olan öğrencilerimiz için okula ulaşımını sağlamak amacıyla öğrenci servisi projesini hayata geçireceğiz.

33) SERİNHİSAR KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ – İLAVE İŞYERİ PROJESİ

İlçemizde bulunan küçük sanayi sitesindeki işletmelere ilave işyerleri inşa edeceğiz. Yeni girişimcilerin ve mevcut işletmelerin faaliyetlerini genişleteceğiz. Bu sayede üretim ve istihdamın artmasına katkı sağlayacağız.

34) İNGİLİZCE KURSU PROJESİ

İlçemizde İngilizce Dil Becerilerini Geliştirmek, Kültürel Değişim ve ve Farkındalık oluşturmak, Mesleki Fırsatları Artırmak, Toplumsal Katılımı Artırmak için çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik İngilizce kursları açacağız.

35) TIR, KAMYON GARAJI PROJESİ

İlçemizde önemli meslek gruplarından biri olan taşımacılık sektörüne yönelik hizmet kalitesini artırmak için modern ve işlevsel bir tır garajı oluşturmak ve yüklerin güvenli bir şekilde depolanması için uygun koşullara sahip bir tır garajı inşa edeceğiz.

36) KADASTRO YOLLARI DÜZENLEME PROJESİ

İlçemiz içerisinde bulunan hayvancılık sektörü ile uğraşan vatandaşlarımızın kadastro yollarını düzenleyerek, daha rahat ulaşım imkanı sunacağız.

37) KADASTRO YOLLARI DÜZENLEME PROJESİ

Bölgemizde bulunan ova yollarını düzenli olarak kullanan tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın, kadastro yollarını düzenleyerek daha rahat ulaşım imkânı sunacağız.

38) SANAYİ ALANLARININ BELİRLENMESİ PROJESİ

Sanayi alanlarının tespit edilerek, bölgemizdeki sanayi faaliyetlerinin sürdürülmesi, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için uygun alanların tespit edeceğiz.

39)TİCARİ ALANLARININ BELİRLENMESİ PROJESİ

Bulunduğu güzergâh bakımından oldukça önemli stratejik bir konuma sahip olan ilçemizde ekonomik kaynaklarımızı göz önünde bulundurarak ticari alanları belirleyeceğiz.

40) VİLLA ALANLARININ BELİRLENMESİ PROJESİ

İlçemizin şehir planlama sürecinde villa alanlarını belirleyip buna göre kent dokusunu düzenleyeceğiz.

41)  KONUK EVİ PROJESİ

Bölge turizmini canlandırmak ve yerel ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla ilçemize yakışır ve dışarıdan gelen misafirlerimizi ağırlama imkânı sunabileceğimiz ilçemizin kültürünü yansıtan geleneksel mimaride bir konuk evi inşa edeceğiz.

42) HAYVAN PAZARI PROJESİ

İlçemizde yapacak olduğumuz hayvancılık bölgesi ile birlikte canlanacak olan hayvancılık sektörü için gerekli koşullar sağlanarak bölgemize hitap edecek bir hayvan pazarı ilçemize kazandıracağız.

43) MODERN PAZARYERİ PROJESİ

İlçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayan ve ilçemizde önde gelen meslek dallarından biri olan pazarcılık sektörünü daha canlı hale getirmek için çok katlı bir pazaryeri inşa edeceğiz.

44) KADIN KOOPERATİFLERİ PROJESİ

İlçemizde kadınlarının yaşatmaya devam ettiği zengin el sanatlarının yaşatılmasını ve desteklenmesini sağlayarak mevcuttaki kooperatifleri destekleyip yenilerini de ekleyeceğiz. El emeği ürünlerinin sosyal dayanışmayı artırıp toplumsal birlikteliği güçlendirerek değerinde alınarak, onların ekonomik güçlenmelerine katkı sağlayacağız. Böylelikle kültürümüzü yaşatarak gelecek nesillere aktaracağız.

45) ÜCRETSİZ KREŞ PROJESİ

Çalışan aileler ve ekonomik olarak dezavantajlı aileler başta olmak üzere, çocuk bakımı konusundaki yükünü hafifletmek ve ebeveynlerin iş hayatında daha rahat çalışmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz kreş imkânı sunacağız.

46)  ÜCRETSİZ KÜLTÜR GEZİLERİ PROJESİ

Başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın sosyal alanlarda aktif olmasını önemsiyoruz. Bu projemizle kültürel, tarihi veya doğal güzelliklere ücretsiz olarak erişimini sağlayacağız.

47) TOKİ PROJESİ

TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen, konut ihtiyacını karşılamak, uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı düşünerek ilçemize 2. TOKİ’yi kazandıracağız.

48) SERİNHİSAR OVASI SULAMA KANALI ÜZERİNE KÖPRÜ YAPIMI PROJESİ

Serinhisar ovasında bulunan sulama kanalı üzerine bir köprü inşa ederek kanalın iki tarafında kalan bölgeleri birleştireceğiz.

49) ÇÖREK DERME ETKİNLİĞİ PROJESİ

Uzun yıllardır mahallelerimizde dini bayramlar öncesi düzenlenen, halkımızın ve çocuklarımızın yoğun bir ilgi gösterdiği çörek derme etkinliğini ilçemiz genelinde tüm kurumların katılımlarıyla geleneksel hale getireceğiz.

50) KÜLTÜR BULUŞMALARI PROJESİ

İlçemizde büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz kültürel etkinliklere ağırlık vereceğiz. Bu kapsamda dini, edebi ve tarih alanlarında ön plana çıkmış ünlü isimleri ilçemize getirerek konferanslar düzenleyeceğiz.

51) ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI FUAR VE FESTİVAL DESTEĞİ PROJESİ

Günümüzde ürün tanıtımları için çok önemli bir hale gelen ve pazarlama sektörünün vazgeçilmezi yurt içi ve yurt dışı fuar katılımları için danışmanlık hizmetleri sunarak gerekli kurumlardan destek ve teşvik alınmasını sağlayacağız.

52) SERİNHİSAR OVASI YENİ KUYU PROJESİ

Değişen iklim şartları ile birlikte yağışların azalmasıyla su kaynaklarımızda azalma meydana gelmiştir. Ovamızda sulu tarıma olanak sağlayacak, DSİ kanalıyla ilçemize yeni kaynaklar kazandıracağız.

53) YENİ İÇME SUYU KAYNAKLARI PROJESİ

Değişen iklim şartları ile birlikte yağışların azalmasıyla su kaynaklarımızda azalma meydana gelmiştir. Denizli Büyükşehir Belediyesi Deski marifetiyle Akdere Barajından ilçemize içme suyu boru hattı çekilerek büyük bir eksikliğimizin önüne geçeceğiz.

54) YASSIHÜYÜK OVASINDAN İÇME SUYU GETİRME PROJESİ

Değişen iklim şartları ile birlikte yağışların azalmasıyla su kaynaklarımızda azalma meydana gelmiştir. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Deski marifetiyle ilçemize Yassıhüyük Ovasından içme suyu boru hattı çekilecektir.

55) MEZARLIK YOLU PROJESİ

İlçemizin mevcuttaki kullanılan mezarlık alanına gidiş gelişi kolaylaştırmak ve mezarlık ziyaretlerini daha güvenli ve erişilebilir hale getirmek için Yatağan yolu üzerinde bulunan stabilize haldeki mezarlık yolunu yaparak ulaşımı daha güvenli bir hale getireceğiz.

YATAĞAN, AYAZ, YÜREĞİL, KOCAPINAR:

56) YATAĞAN YOL DÜZENLENMESİ VE IŞIKLANDIRMA PROJESİ

Serinhisar ve Yatağan mahallemiz arasındaki ana yolu düzenleyerek, ışıklandırma sistemleri kuracağız.

Bu proje sayesinde Yatağan Ayaz, Yüreğil, Kocapınar mahallelerimizdeki yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım konforu arttıracağız.

57) YATAĞAN MAHALLESİ EK HİZMET BİNASI VE TOPLANTI SALONU PROJESİ

Yatağan Mahallemize daha etkili, verimli bir şekilde hizmet sunulabilmek ve yerinde hizmet edebilmek için ek hizmet binası, toplantı merkezini düzenleyeceğiz. Mevcut tesislerinin kapasitesini artırarak hizmet kalitesini yükselteceğiz.

58) YATAĞAN BIÇAKÇILAR SİTESİ PROJESİ

Yatağanın uzun yıllardır hayalini kurduğu modern bıçakçılar sitesi için yaptığımız girişimler sayesinde nihai hedefe ulaşmak üzereyiz. Taslak projesi hazır olan sitemiz için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan modern bir bıçakçılık sanayi sitesinin kurulmasıyla üretim, ticaret ve istihdamı destekleyeceğiz.

Bu proje, Yatağan'da bıçak üretimi yapan işletmelerin sanayi sitesinde faaliyet göstermelerini amaçlamaktadır. Bıçakçılar sitesi, yerel ekonomiye katkı sağlayarak, işletmelerin etkin bir şekilde faaliyet göstermelerini ve sektördeki rekabeti artıracaktır.

Projemiz ile Bıçakçılık sektörüne ve ilçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak, Yatağan’ımızı bıçakçılık ve el aletleri sektöründe Lider hale getireceğiz. 

59) KEFE YAYLASI YAZ-KIŞ KAMP ALANLARI PROJESİ

Kefe Yaylası'nın yaz ve kış aylarında doğa turizmi için kullanılabilecek modern kamp alanları oluşturacağız. Bu proje ile turistlerin doğal güzelliklerin tadını çıkarmalarını sağlarken, yöre halkına ekonomik fayda sağlayacak bir turizm potansiyeli olarak değerlendirilmesini sağlayacağız.

               

60) YATAĞAN, YÜREĞİL, AYAZ MAHALLELERİMİZİN OVA TOPLULAŞTIRMA VE SULAMA PROJESİ

Vatandaşlarımızın dağınık halde bulunan arazilerini toplulaştırarak daha düzenli ve sulama projemizle beraber daha verimli hale getireceğiz.

61) YATAĞAN 6 KM KANAL PROJESİ (DSİ)

Yatağan mahallemizde DSİ (Devlet Su İşleri) tarafından gerçekleştirecek olduğumuz 6 km kanal projesi ile sulama, taşkın kontrolü veya içme suyu temini gibi su kaynaklarının yönetimini kontrol altına alacağız.

62) YATAĞANLI GENÇLERİMİZ İÇİN SOSYAL AKTİVİTE ALANI PROJESİ

Yatağan mahallemize gençler için sosyal aktivite alanı yapacağız. Gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, sosyal etkileşimde bulunabilecekleri ve farklı aktivitelere katılabilecekleri bir alan oluşturacağız.

63) KOCAPINAR MAHALLEMİZE SOĞUK HAVA TESİSİ PROJESİ

Kocapınar bölgesinde uygun bir arazi belirlenerek soğuk hava tesisinin mimari tasarımı ve altyapı planlamasını yapacağız.

Soğuk Hava Tesisi'nin kurulmasıyla birlikte, bölgede üretilen gıda ürünlerinin güvenli bir şekilde depolanmasını ve muhafaza edilmesini sağlayacağız, böylelikle tarladan sofraya tedarik zincirinin verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayarak ürünlerin raf ömrünü uzatacağız.

64) MAHALLELERİMİZDE UYGULAMA İMAR PLANI PROJESİ

Kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, çevre düzenini iyileştirmek, altyapıyı güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemek amacıyla köylerde imar planı uygulamasını hayata geçireceğiz. İmar planı ile köylerdeki arazi kullanımını düzenleyerek, yerleşim alanlarını, tarım arazilerini, yeşil alanları ve altyapıyı belirleyerek doğalgazı bütün mahallelerimiz ile buluşturacağız.

Yorumlar (0)
17
kapalı
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:57
Öğle 13:05
İkindi 16:53
Akşam 20:04
Yatsı 21:30
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 34 93
2. Fenerbahçe 34 89
3. Trabzonspor 34 58
4. Beşiktaş 35 54
5. Başakşehir 34 52
6. Alanyaspor 35 49
7. Kasımpasa 34 49
8. Rizespor 35 49
9. Sivasspor 34 48
10. Antalyaspor 34 45
11. A.Demirspor 34 41
12. Kayserispor 34 40
13. Ankaragücü 35 39
14. Samsunspor 34 39
15. Karagümrük 34 36
16. Konyaspor 34 36
17. Gaziantep FK 34 34
18. Hatayspor 34 33
19. Pendikspor 34 30
20. İstanbulspor 34 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 32 72
2. Göztepe 32 66
3. Sakaryaspor 32 57
4. Kocaelispor 32 55
5. Ahlatçı Çorum FK 32 55
6. Bodrumspor 32 53
7. Boluspor 32 50
8. Bandırmaspor 32 47
9. Gençlerbirliği 32 47
10. Erzurumspor 32 44
11. Keçiörengücü 32 39
12. Manisa FK 32 37
13. Ümraniye 32 37
14. Şanlıurfaspor 32 34
15. Tuzlaspor 32 34
16. Adanaspor 32 33
17. Altay 32 15
18. Giresunspor 32 7
Takımlar O P
1. Arsenal 35 80
2. M.City 34 79
3. Liverpool 35 75
4. Aston Villa 35 67
5. Tottenham 34 60
6. M. United 34 54
7. Newcastle 34 53
8. Chelsea 34 51
9. West Ham United 35 49
10. Bournemouth 35 48
11. Wolves 35 46
12. Brighton 34 44
13. Fulham 35 43
14. Crystal Palace 35 40
15. Everton 36 37
16. Brentford 35 35
17. Nottingham Forest 35 26
18. Luton Town 36 26
19. Burnley 35 24
20. Sheffield United 35 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 33 84
2. Barcelona 33 73
3. Girona 33 71
4. Atletico Madrid 33 64
5. Athletic Bilbao 34 61
6. Real Sociedad 33 51
7. Real Betis 33 49
8. Valencia 33 47
9. Villarreal 33 45
10. Getafe 34 43
11. Osasuna 33 39
12. Deportivo Alaves 33 38
13. Sevilla 33 38
14. Las Palmas 33 37
15. Rayo Vallecano 33 34
16. Mallorca 33 32
17. Celta Vigo 33 31
18. Cadiz 33 26
19. Granada 33 21
20. Almeria 33 14