Denizli Protokolü Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı

Denizli Protokolü Ramazan Ayı ile ilgili mesaj yayınladı. Tüm İslam Aleminin ve Denizli halkımızın Ramazan Ayını Kutladıklarını ifade etti.

banner96
DENİZLİ 12.04.2021, 16:33 12.04.2021, 17:49
Denizli Protokolü Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK TÜM İSLAM ALEMİNİN VE DENİZLİ HALKIMIZIN RAMAZAN AYINI KUTLUYORUM

Ramazan-ı Şerif, hayatımızdaki en ulvi ve manevi duyguların şahlandığı rahmet ve bereketin en güzel şekliyle hayatımıza yansıdığı zamandır.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden Covid-19 salgınının etkisinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Virüsün daha fazla yayılmaması ve Ramazan Bayramı’nı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle geçirebilmek adına geleneksel olarak yaptığımız iftar ve sahur yemekleri; aile ve dost ziyaretleri gibi etkinliklere ara vererek Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere hep birlikte uyalım.

Derin bir manevi iklimi teneffüs ettiğimiz bu mübarek ayda bizlere düşen en önemli görev; milli ve manevi geleneklerimizitedbirler doğrultusunda azami ölçüde yaşayarakRamazan ruhunu gelecek nesillere aktarmak olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlilerin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslamâlemive tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN RAMAZAN AYI ŞEHRİMİZE, ÜLKEMİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE HUZUR GETİRSİN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm hemşerilerimin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, "Ramazanın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim’in inmeye başladığı ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine işaret eden Başkan Osman Zolan, "Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği 11 ayın sultanı ramazan, paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Bizlere düşen görev ise yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Allah'ım bu mübarek ayda yapmış olduğumuz ibadetleri ve hayırları kabul eylesin" ifadelerini kullandı.

Ramazan ayını, bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kalacaklarını vurgulayan Başkan zolan, şunları kaydetti: “Salgının daha fazla yayılmaması için açıklanan kurallara mutlak suretle riayet edelim. Bu musibetten bir an önce kurtulmak için bol bol dua edelim Tüm insanlığın salgınla karşı karşıya kaldığı bu günlerde sabır ve tedbirlere uymak çok önemli. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

BAŞKAN DOĞAN DAYANIŞMANIN, YARDIMLAŞMANIN, PAYLAŞMANIN, BİRLİKTELİĞİN VE MANEVİ DUYGULARIN PEKİŞTİĞİ MÜBAREK RAMAZAN AYINA KAVUŞMANIN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇERİSİNDEYİZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “Dayanışmanın, yardımlaşmanın, paylaşmanın, birlikteliğin ve manevi duyguların pekiştiği mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. 11 ayın sultanı olan bu ayda bizi biz yapan güzel değerlerimizin önemini ve kıymetini bir kez daha anlıyoruz. Merkezefendimizde dayanışma ve paylaşma duygusu her geçen gün artıyor. Ramazan Ayı boyunca güzel ilçemizde, manevi kültürümüzün örneklerini yaşayacağımıza; kardeşlik, huzur ve kucaklaşmayı devam ettirerek yarınlarımızı da bu amaçla şekillendireceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta değerli Merkezefendili hemşehrileriminolmak üzere Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya için; sevgi, kardeşlik, beraberlik, barış, adalet ve huzurun perçinlenmesini temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÖRKİ RAMAZAN AYI YÜCE ALLAH'IN BİZLERE LÜTFETTİĞİ BÜYÜK BİR NİMETTİR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mübarek Ramazan ayı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının tüm İslam alemine sağlık, bereket ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

İslam aleminin mübarek 3 aylar olarak nitelendirdiği zaman dilimlerinin sonuncusu olan Ramazan ayı ile ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir mesaj yayımladı. “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluştur” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Ramazan ayı; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah'ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. On bir ayın sultanını bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Müslümanlar olarak mahzun ve kederli olarak karşıladık. Çünkü dünyamız hala koronavirüs pandemisi ile mücadele etmeye devam ediyor. O nedenle önceki yıllardaki Ramazan aylarındaki geleneksel iftar ve sahur sofralarında ve teravih namazlarında vatandaşlarımızla bir arada olamıyoruz. Bunun burukluğunu yaşıyoruz. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan'ı anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliği bu yıl da evlerimizde yaşayacağız. Rabbim gelecek yıllardaki Ramazan aylarında bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin. Onun için koronavirüsle mücadele için gerekli olan maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen göstermeye devam etmeliyiz. Yardımlaşma ve dayanışma zamanı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimize ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim”dedi.

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN HEMŞEHRİLERİM OLMAK ÜZERE TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ KUTLAR, SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Bu yıl Ramazan Bayramı’nı korona virüs salgınından dolayı sevdiklerimizden biraz uzakta ve buruk bir şekilde geçireceğiz ama kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti. Başkan Arslan 11 ayın sultanı Ramazan ayının Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu söyleyerek mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Ramazan ayı tüm dünyada olmak üzere, İslam Aleminde de barış ve huzurun hâkim olduğu, tüm insanların kardeşlik duygularıyla birlikte yaşadığı günlere vesile olması açısından da mübarek bir ay. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutsal ay, marifet, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayı, mucizelerle dolu bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Çameli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

BAŞKAN ERDOĞAN, RAMAZAN AYINDA HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ramazanlar, toplumsal birlik ve beraberlik ile kardeşliğin yoğun yaşandığı bir dönemdir. Herkese, sağlık ve huzur içinde geçireceğimiz güzel bir ramazan diliyorum.” dedi.

Üç ayların sonuncusu ramazana ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Farklı coğrafyalardaki farklı dil ve renklerden Müslümanlar’ın aynı sofrada buluştuğu, lokmasını ve varını paylaştığı, kardeşliklerini pekiştirdiği ramazan ayı, toplum olarak da birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiğimiz, toplumsal dayanışmanın arttığı müstesna günlerdendir. Hepimizi aynı amaç doğrultusunda kenetleyen, bizi biz yapan değerlerimiz, ramazanlarda daha bir yoğun yaşanır. Bu kutsal ayın, ülkeler arasındaki barışın sürmesine, insanlığın huzur bulmasına ve insanların refahının artmasına vesile olmasını diliyorum. Pandemiden kurtulup, sağlıklı ve huzur içinde geçireceğimiz nice ramazanlara, yine bu güzel duygularla hep beraber ulaşmayı arzu ediyoruz. Mübarek Ramazan ayınızı kutluyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
17
kapalı
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:48
Öğle 13:05
İkindi 16:55
Akşam 20:13
Yatsı 21:43
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 36 99
2. Fenerbahçe 36 93
3. Trabzonspor 36 61
4. Başakşehir 36 58
5. Beşiktaş 36 55
6. Kasımpasa 36 52
7. Alanyaspor 36 50
8. Rizespor 36 49
9. Sivasspor 36 48
10. Antalyaspor 36 45
11. A.Demirspor 36 44
12. Samsunspor 36 42
13. Kayserispor 36 41
14. Konyaspor 36 40
15. Ankaragücü 36 39
16. Gaziantep FK 36 38
17. Hatayspor 36 37
18. Karagümrük 36 37
19. Pendikspor 36 36
20. İstanbulspor 36 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 34 75
2. Göztepe 34 70
3. Sakaryaspor 34 60
4. Bodrumspor 34 57
5. Ahlatçı Çorum FK 34 56
6. Kocaelispor 34 55
7. Boluspor 34 53
8. Gençlerbirliği 34 51
9. Bandırmaspor 34 50
10. Erzurumspor 34 44
11. Ümraniye 34 43
12. Manisa FK 34 40
13. Keçiörengücü 34 40
14. Adanaspor 34 39
15. Şanlıurfaspor 34 38
16. Tuzlaspor 34 38
17. Altay 34 10
18. Giresunspor 34 7
Takımlar O P
1. Arsenal 37 86
2. M.City 37 86
3. Liverpool 37 79
4. Aston Villa 37 68
5. Tottenham 37 64
6. Newcastle 36 57
7. Chelsea 36 57
8. M. United 36 54
9. West Ham United 37 52
10. Brighton 36 48
11. Bournemouth 37 48
12. Crystal Palace 37 46
13. Wolves 37 46
14. Fulham 37 44
15. Everton 37 40
16. Brentford 37 39
17. Nottingham Forest 37 29
18. Luton Town 37 26
19. Burnley 37 24
20. Sheffield United 37 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 35 90
2. Barcelona 35 76
3. Girona 35 75
4. Atletico Madrid 35 70
5. Athletic Bilbao 35 62
6. Real Betis 35 55
7. Real Sociedad 35 54
8. Valencia 35 48
9. Villarreal 35 48
10. Getafe 35 43
11. Deportivo Alaves 35 42
12. Sevilla 35 41
13. Osasuna 36 41
14. Las Palmas 35 37
15. Mallorca 36 36
16. Rayo Vallecano 35 35
17. Celta Vigo 35 34
18. Cadiz 35 29
19. Granada 35 21
20. Almeria 35 17